Η Βικτώρια, γλιτώνοντας τελευταία στιγμή την παγίδα που πήγε να της στήσει ο Χρήστος στα επόμενα επεισόδια της σειράς Ο Παράδεισος των Κυριών του ALPHA, αποφασίζει να ξεφορτωθεί όλα τα στοιχεία που την ενοχοποιούν. Παράλληλα, έχει φροντίσει να κρατήσει τη Στέλλα στο σπίτι, λέγοντας στον Χριστόφορο ότι φοβάται να τη στείλουν στο ίδρυμα γιατί είναι επικίνδυνη και μπορεί να κάνει κακό σε κάποιον! Επιπλέον του λέει πως η Ματούλα θα στενοχωρηθεί αν μάθει ότι έκλεισαν την κόρη της στο ψυχιατρείο.Έτσι τον καταφέρνει.

Φυσικά παίρνει πίσω όλα τα ενοχοποιητικά στοιχεία και τα καίει στον κήπο, ενώ παρουσιάζει τον εαυτό της ως θύμα της ιστορίας. Στη συνέχεια μαθαίνει από τον Δημοσθένη τα σενάρια της αστυνομίας για τη δολοφονία του Άγη και την εξέλιξη των ερευνών και επιχειρεί να στρέψει την έρευνα εναντίον του Ντίνου! Η ίδια λέει στον Δημοσθένη ότι ο Παπακώστας είναι μπλεγμένος σ’ αυτό και είναι σίγουρη ότι αυτός σκότωσε τον Άγη.

Η Μάγια πιστεύει πως γνωρίζει πια πολύ καλά τον Αποστόλη και δεν έχει να φοβάται τίποτα. Ο Αποστόλης όμως αργά το βράδυ της λέει ψέματα ότι πηγαίνει να συναντήσει τον γιο του, αλλά τελικά έχει ραντεβού με την Ειρήνη, η οποία έχει γυρίσει για να στηρίξει τον Ντίνο σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει. Ο Αποστόλης αποκαλύπτει ότι η Βικτώρια σκότωσε τον γιο τους τον Αριστείδη και η Ειρήνη τα χάνει!
Ο Χρήστος από την άλλη, αφού βλέπει ότι η Βικτώρια τη γλίτωσε ξανά, μιλάει με τον Σωτήρη και του λέει να βρει τον βιολογικό πατέρα του Σίμου για να μπορέσουν στη συνέχεια να τον ξε-σκεπάσουν. Παράλληλα, η Γεωργία παραλαμβάνει έναν φάκελο από τους Μπουραντάδες με κάποια έγγραφα σχετικά με τον Άγη, αλλά μέσα στον φάκελο υπάρχει και κάτι που της κινεί την περιέργεια. Είναι ένα πιστοποιπτικό γέννησης του Άγη που γράφει ότι έχει γεννηθεί στην Αθήνα, ενώ η Βικτώρια είχε πει ότι τον είχε γεννήσει όταν έλειπε στο εξωτερικό…

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ

 

Όλες οι ειδήσεις

Παγιδευμένοι: Απειλούν οι εκβιαστές-Βόμβα στο αμάξι του Δημήτρη!

Γιατί η σεζόν F1 του 2024 δεν είναι «βαρετή» σύμφωνα με τον Alex Albon

Το Προξενιό της Ιουλίας: Ήρθε η ώρα της αποπληρωμής-Έτσι θα γίνει η μεγάλη έξοδος!