Η σεναριακή ομάδα της επιτυχημένης σειράς του ALPHA «Ο Παράδεισος των κυριών» έχει ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις για τους τηλεθεατές.

Μια νέα κόντρα δημιουργείται ανάμεσα στα δύο αδέλφια, τον Άγη και την Αμαλία σύμφωνα με το περιοδικό MyTV. Ο καθένας έχει να διαχειριστεί τα δικά του προβλήματα, όμως ένα γεγονός θα σταθεί αφορμή ώστε να έχουν έναν έντονο καβγά.

Η Αμαλία, μετά την αποκάλυψη πως είναι υιοθετημένη και ότι η Μιράντα είναι η βιολογική της μητέρα, αρχίζει να είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη όσον αφορά το θέμα των παιδιών. Η ίδια σκέφτεται συνεχώς πως εξαιτίας κάποιων ανθρώπων στερήθηκε τη μητέρα της από τη ζωή της και ξέρει καλά πόσο δύσκολο είναι αυτό για ένα παιδί.‘Ετσι, λοιπόν, όταν ακούει μια συζήτηση του Άγη και της Πολυξένης, γίνεται έξαλλη.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός δεν θέλει το μωρό που θα φέρει στον κόσμο η Γεωργία να μεγαλώσει μαζί με τον Πάρη, καθώς λόγω του παρελθόντος και των πράξεών του τον θεωρεί ακατάλληλο. Φοβάται ότι κάποια στιγμή θα κάνει κακό τόσο στην πρώην αγαπημένη του όσο και στο παιδί τους.

Για αυτόν τον λόγο αρχίζει να σκέφτεται σχεδόν εμμονικά πώς θα βρει τον τρόπο να κερδίσει την επιμέλεια. Μαζί με την Πολυξένη, λοιπόν, αποφασίζουν να επισπεύσουν τον γάμο τους προκειμένου εκείνος να μπορέσει να πάρει το παιδί από τη Γεωργία.’Ομως η Αμαλία εξοργίζεται και διαφωνεί μαζί τους, καθώς πιστεύει πως δεν είναι σωστό να μεγαλώσει το μωρό μακριά από τη μητέρα του. Αρχικά, η κοπέλα εκφράζει τη γνώμη της με ευγενικό τρόπο στον Άγη, αλλά εκείνος της ζητάει να μην ανακατεύεται. Τότε η αδελφή του αντιδρά έντονα και προσπαθεί να τον πείσει πως θα κάνει ένα λάθος που μελλοντικά θα στοιχίσει στη ζωή του παιδιού του.

Σε δευτερόλεπτα, η συζήτησή τους μετατρέπεται σε έναν άγριο καβγά με την Πολυξένη να προσπαθεί να ηρεμήσει τα πνεύματα, αλλά μάταια. Από εκείνη τη στιγμή και μετά, ο Άγης και η Αμαλία βρίσκονται στα μαχαίρια και η σχέση τους είναι τεταμένη. Μάλιστα, η απουσία του Χριστόφορου είναι ιδιαίτερα αισθητή, καθώς η κοπέλα πιστεύει πως μόνο εκείνος θα μπορούσε να αλλάξει γνώμη στον Άγη, ο οποίος είναι αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα προκειμένου μόλις γεννηθεί το παιδί να το πάρει από τη Γεωργία και να το μεγαλώσει αυτός με την Πολυξένη.

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

ΕΡΤ: Κάνει την ανατροπή το κρατικό κανάλι-Πρεμιέρες τον Αύγουστο!

Πόρτα της ΑΕΚ σε πρόταση 20 εκατομμυρίων της Λανς για Λιβάι!

Action 24: Τέλος η Μαρία Αραμπατζή και ο Θοδωρής Βγενής- Τι έχει συμβεί στο κανάλι;