Μετά την κατάθεση του Χρηστίδη στον Σωτήρη στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών, τα πάντα έχουν έρθει πάνω-κάτω. Ο Αποστόλης βρίσκεται στη φυλακή κατηγορούμενος για μια σειρά από φόνους τους οποίους δεν διέπραξε ποτέ, ο Ντίνος επιμένει ότι υπεύθυνη για όλα είναι η Βικτόρια και ο Γιαμαλής προσπαθεί να βρει μια άκρη έχοντας όμως τα χέρια του δεμένα, αφού είναι σε διαθεσιμότητα.

Ο ίδιος ο Χρηστίδης, που βρίσκεται καθηλωμένος στο νοσοκομείο, συνειδητοποιεί ότι έχει ένα τελευταίο χαρτί στα χέρια του και αποφασίζει να το παίξει. “Ετσι, τηλεφωνεί στη Βικτόρια και της ανακοινώνει ότι, από τη στιγμή που εκείνη δεν τήρησε τη συμφωνία τους, θα πραγματοποιήσει την απειλή του. Και πράγματι, παίρνει τηλέφωνο την Αμαλία και της αποκαλύπτει ότι είναι ο πατέρας της αλλάζοντας για πάντα τη ζωή της.

Κλονισμένη, εκείνη αποφασίζει να πάει στο νοσοκομείο για να του μιλήσει πρόσωπο με πρόσωπο και να μάθει επιτέλους ποια είναι η πραγματική της μητέρα. Την ίδια στιγμή, ο Γιαμαλής εκμυστηρεύεται στην ‘Ολγα τις υποψίες του ότι ο Αποστόλης είναι αθώος, όμως δεν έχει τρόπο να το αποδείξει. Η επίσκεψη της Αμαλίας στο νοσοκομείο την αφήνει με ακόμα περισσότερα ερωτηματικά, αφού ο Χρηστίδης κρατά το στόμα του κλειστό
Απελπισμένη, τηλεφωνεί στη Βάσω και τη ρωτά αν στο παρελθόν είχε σχέση μαζί του, όμως, η απάντηση που παίρνει τη φέρνει αντιμέτωπη με ένα νέο εφιάλτη… Η Βάσω παραδέχεται ότι η Βικτόρια την έβαλε να παραστήσει τη μητέρα της και της αποκαλύπτει τη σκευωρία που έχει στήσει η ίδια της η θεία για να της κρύψει την αλήθεια! Οταν όλα αυτά φτάνουν στα αφτιά του Χριστόφορου, αυτός και η Βικτόρια έρχονται σε άγρια σύγκρουση. “Οσο για την Αμαλία, μέσα στην απελπισία της παρακαλεί την Πολυξένη να της πει αν ξέρει κάτι για όλα αυτά. Το μόνο που θέλει είναι να μάθει ποια πραγματικά είναι, όμως η Πολυξένη δεν μπορεί να της πει.

Έχει ακούσει την κουβέντα του Χριστόφορου και της Βικτόριας, ξέρει για τη Μιράντα, όμως κρατά το στόμα της κλειστό αναλογιζόμενη τις συνέπειες μιας τέτοιας αποκάλυψης. Ο Άγης από την πλευρά του, θέλοντας να βοηθήσει την αδελφή του, πιέζει τη Βικτόρια να μιλήσει! Τελικά, η Πολυξένη είναι αυτή που θα του μαρτυρήσει το μεγάλο μυστικό, που είναι ικανό να τινάξει τους Μπουραντάδες και όλο τον Παράδεισο στον αέρα!

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

 

Όλες οι ειδήσεις

Eurovision Twitter 11/5: Τα social βαρέθηκαν ακόμα και να κράξουν την ελληνική συμμετοχή

Η μασκότ της Ρεάλ Σοσιεδάδ έγινε viral μιμούμενη τον Κριστιάνο Ρονάλντο! (vid)

Έρωτας Φυγάς: Τα χρέη πνίγουν τον Ιάσονα!