Η δημοφιλή σειρά εποχής του ALPHA, Ο Παράδεισος των Κυριών ολοκληρώνεται την Δευτέρα 24 Ιουνίου με ένα επεισόδιο που υπόσχεται πολλή συγκίνηση και αρκετές ανατροπές.

Ο Ντίνος δεν θέλει να πληγώσει την Μιράντα γι’ αυτό αποφασίζει να φύγει μόνος του στην Ουάσιγκτον. Δεν μπορεί πια να πραγματοποιήσει το ταξίδι που σχεδίαζε με την Αμαλία.
Η Μιράντα όμως είναι πάνω απ’ όλα μητέρα. Μπορεί να λατρεύει τον Ντίνο αλλά δεν θέλει η κόρη της να ζήσει την υπόλοιπη ζωή της χωρίς αγάπη και ξέρει ότι μόνο δίπλα του θα είναι ευτυχισμένη.

Γι’ αυτό φροντίζει να την ειδοποίηση για τις προθέσεις του αγαπημένου της και μάλιστα να της δώσει την ευχή της. Σύμφωνα με τον Τηλεθεατή, την προτρέπει να πάει να τον βρει και να του μιλήσει ελεύθερα για όσα νιώθει.

Να μην κοιτάξει πίσω της αλλά μόνο μπροστά της. Την συμβουλεύει να ακολουθεί στην καρδιά της λέγοντας πως η δική τους αγάπη δεν πρόκειται ποτέ να επηρεαστεί. Μπορεί να άργησαν να ανταμώσουν η μία την άλλη αλλά πια τίποτα και κανείς δεν θα μπει ανάμεσα τους.

Η Αμαλία τρέχει να προλάβει τον Ντίνο. Παίρνει ένα ταξί με την ελπίδα να μην έχει απογειωθεί το αεροπλάνο του και πράγματι τον προλαβαίνει την τελευταία στιγμή. Με δάκρυα στα μάτια πέφτει στην αγκαλιά του και τον σφίγγει με λατρεία.
Οι δυο τους έχουν ζήσει πολλά και νιώθουν ότι πια αξίζει να βρουν την ευτυχία. Άλλωστε η αγάπη τους είναι τόσο δυνατή που δεν μπορεί να σβήσει. Εκεί του ανακοινώνει την απόφαση της.

Η ερωτική συνάντηση Ντίνου και Αμαλίας στο Ελληνικό είναι ένα από τα τελευταία πλάνα της σειράς. Ωστόσο, σύμφωνα με τον Τηλεθεατή, στη τελευταία σκηνή θα δούμε μαμά και κόρη Μιράντα και Αμαλία το 2024.

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor MEGA SPOILER: Έτσι θα κριθεί το έπαθλο με το αυτοκίνητο!

F1: Ο Max Verstappen αντιδρά σε ένα πολύ περίεργο και ενοχλητικό κύμα απειλών και φημών για την Kelly Piquet

Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Ντίνος τις τακτοποιεί… όλες πριν φύγει για πάντα!