Η Καίτη είναι πολύ απασχολημένη με τη δουλειά της στη σειρά του ALPHA, Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα. Έχει να προετοιμάσει όχι έναν, όχι δύο, αλλά δέκα γάμους και, όπως είναι φυσικό, τρέχει και δεν φτάνει… Τι δεν φτάνει; Να σιδερώσει, να μαγειρέψει, να συγυρίσει… Βουνό τα ασιδέρωτα και άδεια η κατσαρόλα. Ο Ηλίας προτείνει να πάρουν μια εσωτερική βοηθό, γιατί βλέπει ότι η κατάσταση αυτή θα συνεχιστεί. Πού θα βρεθεί όμως μια έμπιστη, πρόθυμη, γλυκομίλητη και λιγομίλητη νοικοκυρά που να μαγειρεύει και καλά; Και που -κυρίως- να την εγκρίνει η Καίτη; Μετά από επεισοδιακή αναζήτηση καταλήγουν σε μια: Στη Μορφούλα! Η νέα τους οικιακή βοηθός καταφθάνει και το ζευγάρι ενθουσιάζεται, γιατί εκτός από άψογη στη δουλειά της, είναι και πολύ διακριτική. Η Μορφούλα, όμως, έχει το σχέδιό της…
Στο μεταξύ, ένα τυχαίο περιστατικό αναθερμαίνει τη διάθεση της Βέλης για τον φεμινιστικό αγώνα και ζητάει τη βοήθεια του Άγγελου για να υλοποιήσει το σχέδιο που έχει στο μυαλό της. Η Βούλα νιώθει άσχημα και πιστεύει ότι έπαθε καρδιακό επεισόδιο. Μόλις όμως της περνούν τα συμπτώματα, το ξεχνάει και συνεχίζει σαν να μη συνέβη τίποτα. Ο Μηνάς, από τη μεριά του, ανησυχεί και θεωρεί ότι πρέπει να το ψάξουν λίγο. Να κάνει εξετάσεις για να βεβαιωθούν ότι δεν έχει κάτι, αλλά η Βούλα είναι κάπως αγύριστο κεφάλι και αρνείται πεισματικά να πάει σε γιατρό. Ο Μπάμπης με το φίλο του, τον Πέρη, σχεδιάζουν να κάνουν ένα road trip με μηχανές, σαν εκείνα τα ωραία της νιότης τους, όμως η Ξένια και μόνο στην ιδέα γίνεται έξαλλη. Κάνει, λοιπόν, τα πάντα για να τον αποτρέψει… Κι επειδή η πολλή φιλία του άντρα της με τον Πέρη μόνο μπελάδες τους δημιουργεί, η Ξένια προσπαθεί να βρει τρόπο να τον απομακρύνει από τον Μπάμπη της. Η ευκαιρία τής έρχεται στο πιάτο, όταν η συνάδελφός της, η Μαλακτάρη, δείχνει ενδιαφέρον για τον Πέρη! Τότε η Ξένια κάνει τα πάντα για να τους τα φτιάξει!

Ένας φίλος του Άγγελου, ο Μήτσος, εμφανίζεται απρόσκλητος στο σπίτι του ζευγαριού. Κι ενώ ο Άγγελος απολαμβάνει την παρέα του, η Βέλη δείχνει να δυσφορεί από την παρουσία του. Η Βούλα και ο Μηνάς έχουν ησυχάσει πάλι για λίγο καιρό από τον Βαγγέλη, μια που αυτός ακολουθεί στο γύρο της Κρήτης το καινούργιο του αίσθημα. Η χαρά τους, όμως, δεν κρατάει πολύ, καθώς αυτός επιστρέφει και τους αναστατώνει πάνω που είχαν βρει την ηρεμία τους.

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Δείτε το τρέιλερ του νέου επεισοδίου

Όλες οι ειδήσεις

Παγιδευμένοι: Τότε επιστρέφει η σειρά του ΑΝΤ1-Γιατί κόπηκε

Κριστιάνο Ρονάλντο: Έριξαν τη «βόμβα» οι Ισπανοί – «Στην Αλ Νασρ από 1η Ιανουαρίου με τρελά λεφτά»

Wednesday: Το κομμάτι που σαρώνει στη σειρά του Netflix είναι από το 1962!