Η σειρά Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα στον ALPHA συνεχίζεται για δέκατη σεζόν να μοιράζει γέλιο και ανατρεπτικές καταστάσεις. Τα τέσσερα ζευγάρια βιώνουν στιγμές απείρου κάλλους!

Ο Άγγελος και η Βέλη προσπαθούν να βάλουν το μωρό σ’ ένα πρόγραμμα ύπνου, αλλά δε θα είναι τόσο εύκολο, καθώς στο δωμάτιο υπάρχει και ο Κανάτης. Ο Ηλίας έχει μετακομίσει στον Σωτήρη, ο οποίος είναι σίγουρος ότι η Καίτη είναι αθώα. Για να του το αποδείξει, πάει να τη βρει να μιλήσουν. Όμως τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα περίμενε… Μετά τις αποκαλύψεις του Λευτέρη στη Βούλα, που κρυφάκουσε ο Βαγγέλης, «φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη». Ο Μηνάς όμως είναι αυτός που θα δώσει τη λύση… Η Ξένια αισθάνεται ότι έχει χαθεί η επαφή με τον Μπάμπη, καθώς περνάει πολλές ώρες της ημέρας βλέποντας τηλεόραση, με αποτέλεσμα να μένουν συνεχώς μέσα και αποφασίζει να λάβει κάποια δραστικά μέτρα, ώστε να μη βαλτώσει η σχέση τους.

Η Βέλη προσπαθεί διακριτικά να πει στον Άγγελο κάποια δυσάρεστα νέα, αλλά εκείνος καταλαβαίνει το ακριβώς αντίθετο… Ο Ηλίας υποφέρει μακριά από την Καίτη και ο Σωτήρης αποφασίζει να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, με άλλη μια επίσκεψη στο σπίτι της Καίτης. Τι κοινό μπορεί να έχουν τα μαθήματα ανώδυνου τοκετού της Σοφίας, με τον Μπάμπη, τον Χάρη και την Χρύσα την δασκάλα του τοκετού; Πάνω που ηρέμησαν για λίγο Βούλα και Μηνάς, μετά την αναχώρηση του Λευτέρη και την πρόσκαιρη απουσία του Βαγγέλη, έρχονται κάτι χειμερινοί τουρίστες να τους χαλάσουν την ησυχία…

Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Η Μάγισσα: Οι Άγριες Μέλισσες ξανατσιμπάνε στον ΑΝΤ1

Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον Μάικλ Τζόρνταν!

MasterChef: Τότε κάνει πρεμιέρα στο STAR