Δεν φτάνει που ο Κανάτης στη σειρά του ALPHA, Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα, έχει κουβαλήσει στο σπίτι μια άγνωστη και ο Άγγελος με τη Βέλη προσπαθούν να τη διώξουν, εκείνη φαίνεται να έχει άλλους σκοπούς. Ο Μηνάς είναι ευγνώμων στον Βαγγέλη για τις προσπάθειές του να βρει σπίτι στους προσεχώς «άστεγους» Αντιγόνη και Ρατζές. Έλα όμως που η Βούλα ανακαλύπτει άλλη μία κομπίνα του… Η Καίτη ζητάει απ τον Δημήτρη να περιοριστούν αυστηρά στο μάθημα και να ξεχάσουν αυτό που έγινε. Εκείνος συμφωνεί, αλλά πάλι βρίσκει του τρόπο να της εκφράσει τα αισθήματά του.

Ο Μπάμπης έχει ζαλάδες και ο γιατρός του λέει να κάνει επέμβαση στον αυχένα για να μην πονάει. Το θέμα, όμως, είναι πως ο Μπάμπης δεν πονάει. Η Βέλη ακούει κατά λάθος το σχέδιο της Αντζέλικας και μαζί με τον Άγγελο προσπαθούν να προειδοποιήσουν τον Κανάτη οτι κινδυνεύει.

Με χαρά η Βούλα και ο Μηνάς υποδέχονται τον Λευτέρη, τον αδελφό της από την Αυστραλία. Ακόμη δεν πάτησε το πόδι του στην Κρήτη και πέφτει θύμα κλοπής. Μόνο που ο κόσμος είναι μικρός και ο κλέφτης γνωστός. Η Καίτη ανακαλύπτει τυχαία το σχέδιο του Ηλία και του Σωτήρη για να απομυθοποιήσει τον Δημήτρη και γίνεται έξαλλη. Ο Μπάμπης ετοιμάζεται για την εγχείρηση, αλλά η δεύτερη γνώμη που παίρνει από έναν άλλο γιατρό, τον Τζατζαμίλα, είναι διαφορετική. Και δεν ξέρει ποιον να πιστέψει. Ο Κουμπάλογλου ισχυρίζεται πως πρέπει να χειρουργηθεί, ο Τζατζαμίλας όχι. Άντε να βγάλεις άκρη!

Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα: Δείτε το τρέιλερ

 

Όλες οι ειδήσεις

Τρία Μίλια: Ο Ευθύμης αλυσοδένει τον Τίμο-Τον απειλεί με όπλο!

«Καλάθι του νοικοκυριού»: Αλλαγές τελευταίας στιγμής στα προϊόντα – Πότε θα εφαρμοστεί

Σάλος με τον Γιώργο Λιάγκα: Γιατί είχε φωτογραφίες της 12χρονης στο κινητό του-Είναι δικηγόρος ή εισαγγελέας;