Ο Βίκος ενοχλημένος από τις κινήσεις της Kύρας να φτάσει στον ένοχο για τον φόνο της Αγγελικής στο Μαύρο Ρόδο, θέλει να της βάλει φρένο και έτσι υπό την απειλή όπλου εισβάλλει στο σπίτι της και αφού την πυροβολεί στη συνέχεια την εξαφανίζει.

Όλοι την ψάχνουν και κανείς δεν τη βρίσκει. Η Αλεξία πάει να τη δει, αλλά βρίσκει κηλίδα αίματος στα σκαλιά του σπιτιού της γιαγιάς και ανησυχεί πολύ. Χτυπάει την πόρτα, αλλά κανείς δεν της ανοίγει. Τελικά καταφέρνει να μπει μέσα, αλλά και πάλι δεν βρίσκει κανέναν. Ξαφνικά ακούει κλειδί στην πόρτα και πιστεύει ότι θα μπει η Κύρα, αλλά καταλαβαίνει πως κάποιος ξένος ανοίγει και η κοπέλα τρέχει να κρυφτεί. Ο Βίκος που μπαίνει στο σπίτι, αρπάζει το χρηματοκιβώτιο της Κύρα και επιστρέφει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του.

Η Αλεξία που τον βλέπει σοκάρεται και νιώθει να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Ο Βίκος παρακολουθεί με ενδιαφέρον το βίντεο που είχε κρύψει η Κύρα στο χρηματοκιβώτιό της όπου δίνει πληροφορίες για τα πάντα: Για τον Βίκο, τον Δαμαλά, τον Παράσχο, τη Θάλεια και τον Καστρινό! Οι πληροφορίες που παίρνει θα τον εξοργίσουν και δίνει εντολή να του φέρουν αμέσως τον Παράσχο στην αποθήκη.

Τώρα και ο Παράσχος αγνοείται.Η Αλεξία λέει στον Πέτρο για την γιαγιά τους και εκείνος σπεύδει εκεί και όλοι αναζητούν ένα στοιχείο για την εξαφάνισή της και την εξαφάνιση του χρηματοκιβωτίου. Πλέον η μόνη λύση είναι η προσφυγή του στην αστυνομία. Αργότερα, η Αλεξία μιλάει ξεκάθαρα στον Βίκο αν έχει σχέση με την εξαφάνιση της γιαγιάς της, αλλά εκείνος έχει αποφασίσει ότι δεν θα αφήσει κανέναν να μπει εμπόδιο ανάμεσά τους. Μόνο που στα χέρια τη Αλεξία πέφτει ένα στοιχείο που συνδέει τον Βίκο με την εξαφάνιση της Kύρας και το λέει στον Πέτρο!

Εκείνος τη ρωτάει πώς γνωρίζει αυτά και της θυμίζει ότι πρόκειται για έναν αδίστακτο δολοφόνο. Εκείνη τότε του λέει να φύγουν για να το καταγγείλουν κι εκείνος βρίσκει ένα στοιχείο που ανατρέπει τα πάντα γύρω από την εξαφάνιση της Κύρας!

 

Μαύρο Ρόδο: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Έρωτας Φυγάς: Χαμός με την αποκάλυψη-Η Ευγενία μαθαίνει ότι το παιδί είναι του Μάρκου και όχι του Ιάσονα

Σε άλλη οικονομική βάση ο Ολυμπιακός

Παγιδευμένοι: Ο Σπύρος κάνει απόπειρα αυτοκτονίας-Θα προλάβει;