Το καλοκάγαθο πλάσμα, η Τασούλα – Πένυ Αγοραστού, η βοηθός της Ευτυχίας στην κουζίνα της ταβέρνας στη σειρά Μαύρο Ρόδο, νιώθει ικανοποιημένη και λίγο.., ντετέκτιβ μετά την ανακάλυψη της ταυτότητας στην Παλιόβρυση. Δεν γνωρίζει ότι ο πατέρας του αγαπημένου της Σαράντου έχει υπάρξει βιαστήs. Θα συνδεθεί με την οικογένεια του Πέτρου και θα προσφέρει βοήθεια στην Κύρα. Κρύβει, όμως και η ίδια τη δική της πονεμένη ιστορία, που ξετυλίγεται σιγά σιγά.
Η Πένυ Αγοραστού συστήθηκε για πρώτη φορά στο τηλεοπτικό κοινό στην εκπομπή «Τν Weekend» στο ALTER. Μετά τη χρεοκοπία του τηλεοπτικού σταθμού, άνοιξε τα… φτερά της και έγινε αεροσυνοδός. Για χάρη της υποκριτικής προσγειώθηκε οριστικά στο έδαφος και αφοσιώθηκε οριστικά σε αυτήν.

Όπως είπε η ηθοποιός ο ρόλος της είναι ένα αθώο κορίτσι που όμως κρύβει τον δικό της πόνο. Η ίδια θεωρεί ότι της ταίριαξε ο ρόλος αφού και η ίδια είναι η χαρά της ζωής.

Η Τασούλα διακατέχεται από μία παιδικότητα και χαίρεται που ανακάλυψε την ταυτότητα αφού νιώθει ότι βοήθησε.

Επίσης, όπως αναφέρει στη συνέντευξή της η Πένυ Αγοραστού, η Τασούλα έχει σχέση με τη μητέρα του Πέτρου αλλά μεγαλύτερη έχει με την Κύρα. Στα επόμενα επεισόδια θα μάθουμε τη δική της ιστορία και πώς βρέθηκε στο χωριό ενώ και η ίδια έχει κακοποιηθεί όπως αναφέρει το spoiler της Πένυ!

Μαύρο Ρόδο: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Ανατροπή από την Ιουλία-Λέει όχι στην εξωσωματική

Άρης: Ο παίκτης που θα έρθει για να φύγει ο Μαντσίνι

Κάνε ότι κοιμάσαι: Θα μιλήσει η Ζωή;