Ο Σωκράτης στη σειρά Η Γη της Ελιάς του MEGA, υποψιάζεται ότι η μικρή Αγγελική είναι δική του κόρη και ζητάει βοήθεια από ιδιωτικό ερευνητή με σκοπό να ανακαλύψει την  αλήθεια για τη Φανή Αναστασίου, την μητέρα του κοριτσιού και την Αντιγόνη.

Στο μεταξύ ο Μάνος αναγκάζεται να αποκαλύψει στον Ισίδωρο ότι ο Σωκράτης είναι ο βιολογικός πατέρας της Αγγελικής και η αγωνία για την οικογένεια Βρεττάκου κορυφώνεται.

Ο Ισίδωρος φοβάται πολύ για τις προθέσεις του άντρα και αποφασίζει να τον έχει από κοντά. ‘Οσο περνούν οι μέρες, η αγωνία του Μάνου μεγαλώνει στην ιδέα ότι μπορεί να χάσουν το παιδί.
Παράλληλα η  Ιουλία αρνείται ακόμη μία φορά να προχωρήσει σε εξωσωματική και ο Γιώργης έρχεται σε πολύ δύσκολη και αμήχανη θέση. Στη συνέχεια, μάλιστα, η αμηχανία μετατρέπεται σε… εκνευρισμό και θυμό.

Λίγο μετά, η Ασπασία απευθύνεται στις γυναίκες του χωριού και τους ζητάει να στηρίξουν έμπρακτα τον σύζυγό της, τον Δημοσθένη, στις επικείμενες εκλογές. Συγχρόνως, η Χάιδω και η Μαργαρίτα προτείνουν στην Αθηνά άμα μπορεί και θέλει να φιλοξενήσει προσωρινά στο σπίτι της την Ολυμπία, γιατί εκεί θα έχει με-γαλύτερη ασφάλεια και εκείνη δέχεται με μεγάλη χαρά. Μόνο που ο Παναγιώτης, αρνούμενος να αποδεχθεί τη φυγή της Ολυμπίας, αρπάζει ένα όπλο και καταφέρνει να μπει κρυφά στο σπίτι της Αθηνάς, όπου διαμένει η σύζυγός του.

Φυσικά, η Χάιδω και η Μαργαρίτα, οι οποίες βρίσκονται επίσης εκεί, αιφνιδιάζονται. Ζητούν να κατεβάσει το όπλο μην τυχόν και γίνει κάποιο ατύχημα, αλλά εκείνος πηγαίνει στο δωμάτιο της Ολυμπίας και προσπαθεί να τη βιάσει και να τη σκοτώσει. Τότε, η Αθηνά, η Χάιδω και η Μαργαρίτα καταφέρνουν και καλούν την Αστυνομία, αλλά όταν φτάνουν στο σημείο οι αστυνομικοί ακούγονται πυροβολισμοί.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ

 

Όλες οι ειδήσεις

Κάνε ότι κοιμάσαι: Θα μιλήσει η Ζωή;

Φενερμπαχτσέ – Παναθηναϊκός: Το κανάλι μετάδοσης της αναμέτρησης

Η Γη της Ελιάς: Σκιές στη σχέση Κουράκου και Ευτυχίας-Αυτά τους χωρίζουν!