Η Ελισάβετ μαθαίνει απο την Όλγα πως ο Πέτρος στο Μαύρο Ρόδο είχε βάλει στοίχημα να την «κερδίσει» και εκείνος θέλει να της μιλήσει για να της εξηγήσει την αλήθεια. Στο μεταξύ, η κόντρα ανάμεσα στην ηγουμένη και την Κασσιανή ολοένα και μεγαλώνει, με την δεύτερη να εξαπολύει σε κάθε ευκαιρία τα πυρά της για την πρώτη. Θέλοντας να στηρίξει το σχέδιο του Μπόγρη για τη μονή, της υπενθυμίζε ότι οι μόνες που την στηρίζουν, είναι η αδελφή Αυξεντία και η Ελισάβετ.

Η ηγουμένη εκνευρίζεται μαζί της, καθώς για ακόμα μια φορά προσπαθεί να σπείρει τη διχόνοια και ζητάει τη μετάθεση της Κασσιανής, όμως ο Μητροπολίτης έχει τις αντιρρήσεις του. Η Κασσιανή το μαθαίνει και πάει να συναντήσει τη γερόντισσα. Την ρωτάει αν ζήτησε τη μετάθεσή της και της λέει πως προφανώς δεν της αρέσει η αλήθεια. Η ηγουμένη εκνευρίζεται και η κόντρα μεταξύ των δύο συνεχίζεται.

Η ηγουμένη την επιπλήττει. Τότε η Κασσιανή σοκάρει την ηγουμένη όταν της αποκαλύπτει τις κρυφές συναντήσεις του Πέτρου με την Ελισάβετ.

Η ηγουμένη όμως την κατακεραυνώνει με τον λόγο της και δεν είναι διατεθειμένη να υποχωρήσει στους εκβιασμούς της. Παρ΄όλα αυτά η ηγουμένη συναντάει την Ελισάβετ και της μιλάει για όσα έμαθε.

Η Ελισάβετ είναι καταρρακωμένη από την αποκάλυψη για τις νυχτερινές συναντήσεις της με τον Πέτρο. Αυτό που δεν ξέρει είναι πως εκείνος ετοιμάζεται πάλι να πηδήξει τον τοίχο της μονής.

Όμως η ηγουμένη έχει λάβει τα μέτρα της και μόλις εκείνος εισβάλλει στο χώρο κρυφά, φωνάζει την αστυνομία και τον συλλαμβάνει!

Αυτή η εξέλιξη θα έχει όμως συνέπειες και για την Ελισάβετ που το θέμα κάνει τον γύρο του μοναστηριού και η κουρά της κινδυνεύει πάλι!

Μαύρο Ρόδο: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

ANT1: «Τέλος» ο Γιώργος Λιάγκας πριν την ώρα του – Τι έχει συμβεί

Απίστευτο: Πόσα θα γλιτώσει ο Ολυμπιακός από Βρσάλικο και Μαρσέλο!

Η Γη της Ελιάς: Χαροπαλεύει ο Στάθης-Αυτός τον πυροβόλησε!