Τέλος σε μια σχέση που έμοιαζε ιδανική ετοιμάζεται να μπει στο Μαύρο Ρόδο με την Αλεξία και τον Παναγιώτη να περνάνε μεγάλη κρίση στη σχέση τους εξαιτίας ενός τρίτου.

Στην κηδεία της Αγγελικής είδαμε την Αλεξία να ξεσπάει στο πρόσωπο του Βίκου όταν τον βλέπει εκεί. Τον έδιωξε κακήν κακώς καθώς τον θεωρεί υπεύθυνο για το θάνατο της μητέρας της. Όμως και με τον πατέρα της είναι θυμωμένη καθώς ξέρει πως η κόντρα του με τον Βίκο είναι αυτή που επέφερε αυτήν την κατάσταση.

Όλα αυτά όμως γρήγορα αλλάζουν. Λίγες μέρες μετά την κηδεία η Αλεξία ανακαλύπτει ένα γράμμα που άφησε η μητέρα της για αυτή. Μέσα στο γράμμα όμως ανακαλύπτει έναν άλλο φάκελο ο οποίος έχει παραλήπτη τον Βίκο. Η Αγγελική γνώριζε ότι μόνο την κόρη της μπορούσε να εμπιστευτεί για να παραδοθεί αυτό το γράμμα.

Αρχικά η Αλεξία διστάζει να το δώσει πράγματι στον Βίκο όμως τελικά πραγματοποιεί την επιθυμία της μητέρας της. Παίρνει τηλέφωνο τον Βίκο για να συναντηθούν. Εκεί όμως τον ξεγελάει και δεν του δίνει το γράμμα λέγοντάς του πως θέλει να βασανίζεται για ότι έγινε. Ο Βίκος τρελαίνεται και απευθύνεται στην Κύρα. Η παρέμβαση της Κύρας θα φέρει τελικά στα χέρια του το πολύτιμο γράμμα αλλά και την αλλαγή της συμπεριφοράς της κοπέλας προς τον Βίκο.

Παράλληλα ο Παναγιώτης προκειμένου να κάνει την Αλεξία να νιώσει καλύτερα ετοιμάζεται να της κάνει πρόταση γάμου. Η συνάντησή της με τον Βίκο όμως πέφτει σα βόμβα μπροστά του. Ο Βίκος με την Αλεξία έρχονται όλο και πιο κοντά με τις κρυφές συναντήσεις τους να πυκνώνουν. Οι δυο τους συμπάσχουν για την απώλεια της Αγγελικής κάτι το οποίο αναστατώνει τον Παναγιώτη και την οικογένεια της Αλεξίας όταν γίνεται γνωστό.

Ο Παναγιώτης θα της ζητήσει το λόγο με την κοπέλα να είναι ανένδοτη. Ζητάει από όλους να την αφήσουν ήσυχη και η σχέση της με τον Παναγιώτη δε φαίνεται να μπορεί να προχωρήσει. Μάλιστα θα του ζητήσει να χωρίσουν ψάχνοντας ταυτόχρονα αφορμές να βρίσκεται με τον Βίκο…

Μαύρο Ρόδο: Δείτε το τρέιλερ από το σημερινό συγκλονιστικό επεισόδιο

Όλες οι ειδήσεις

Μαύρο Ρόδο: Σε απόγνωση ο Θέμης-Χαμός με Ελισάβετ και Πέτρο!

Σασμός: Εκεί κρατάνε όμηρο τον Αστέρη – Έτσι τον σώζει η Αργυρώ

Survivor All Star: Αυτά τα χρήματα πήρε η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα