Η Αλεξία στη σειρά Μαύρο Ρόδο, καταλαβαίνει ότι κάτι παράξενο συμβαίνει στη ζωή της μητέρας της και θέλει να τη στηρίξει. Στη Γερακιανή από την άλλη, ο Πέτρος προσπαθεί να συνεφέρει τον Λευτέρη.

Μαζί με την Ελισάβετ και τον Γεράσιμο τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο στη σειρά του MEGA. Στο μοναστήρι επικρατεί αναστάτωση. Η Κασσιανή δεν συμφωνεί με την κουρά της Ελισάβετ και η Ηγουμένη τη βάζει στη θέση της. Οι έρευνες της αστυνομίας για τον Σαράντο παραμένουν άκαρπες. Ο Σαράντος, εντελώς τυχαία, μαθαίνει τι έχει κάνει ο Μπόγρης και αποφασίζει να πάει να τον βρει.

Ο Βίκος περιμένει έξω από το σπίτι της Αγγελικής και της ζητάει να πάνε μια τελευταία βόλτα. Στο μεταξύ, ο Θέμης ανεβαίνει στη Γερακιανή για να βρει τον γιο του και πέφτει πάνω στην Πολυξένη. Ο Πέτρος θα ζητήσει συγγνώμη από την Ελισάβετ για όλα, αλλά τον περιμένει μία έκπληξη.

Όπως έχετε διαβάσει ήδη Ηγουμένη και Θέμης χωρίζουν τον Πέτρο από την Ελισάβετ, ενώ αυτή τη φορά στο επίκεντρο έρχεται ο Λευτέρης.

Ο κορυφαίος Έλληνας ηθοποιός, που υποδύεται τον Λευτέρη Βελιώτη, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, μίλησε στο «Secret» μεταξύ άλλων για την άψογη συνεργασία του με τους υπόλοιπους ηθοποιούς. «Δεν μπορώ να διανοηθώ δουλειά χωρίς ωραίο κλίμα. Βασικό πολύ για μένα.

Χαίρομαι που έχουμε νέα και ταλαντούχα παιδιά και έχουν αντίληψη λες και είναι χρόνια στον χώρο. Υπάρχει μια δυσκολία, καθώς οι μοναχές έχουν μια συγκεκριμένη γλώσσα. Τα παίδεψε λίγο αυτό τα κορίτσια».

Παράλληλα, όσον αφορά το μέλλον της τηλεοπτικής του κόρης, Ελισάβετ, αποκαλύπτει ότι «ο πατέρας θα διαπιστώσει πως υπάρχει και κάτι άλλο στη ζωή της, που δεν το γνωρίζει και ψάχνει να βρει τι ακριβώς συνέβη όταν ήταν μικρή. Δεν ήξερε για την απόπειρα βιασμού».

 

Μαύρο Ρόδο: Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου

Όλες οι ειδήσεις

ΑΝΤ1: «Κόβεται» το «Εκτός Υπηρεσίας» – Τι έχει γίνει με την αγαπημένη σειρά

Παναθηναϊκός: Ο agent Ρούζνιτς που προξένεψε και τον Σπόραρ ετοιμάζει κάτι για τον Ιανουάριο;

Η καυτή Αλβανίδα ρεπόρτερ που ζαλίζει με την παρουσία της στα γήπεδα (pics)