Ο Σαράντος βρίσκει τη Φιλαρέτη έξω από το μοναστήρι στο Μαύρο Ρόδο και την πιέζει να του αποκαλύψει πού βρίσκονται τα οστά του πατέρα του, ενώ ο Μπόγρης πιέζει τον Σταυρίνο να μείνει στη Γερακιανή και αυτός την επόμενη κιόλας ημέρα εμφανίζεται μπροστά στην Τασούλα με δαχτυλίδι αρραβώνων!

Εκείνη λέει αμέσως το «ναι», το φορά και το δείχνει σε όλο το χωριό, αλλά μέσα της δεν έχει πειστεί εντελώς για τα αισθήματά του ούτε για τις αληθινές του προθέσεις. Παρ όλα αυτά, στην ταβέρνα ξεκινούν τις ετοιμασίες για τον αρραβώνα και όλο το χωριό ανυπομονεί για το γλέντι. Όλοι εκτός από τον Γιώργο, ο οποίος βλέπει ότι η Τασούλα έχει αλλάξει στάση απέναντί του και υποψιάζεται ότι ίσως κάτι έχουν ανακαλύψει εναντίον του.

Και πράγματι, πολύ σύντομα ο Σταυρίνος συνειδητοποιεί ότι ο ίδιος του ο αδελφός βρισκόταν πίσω από τον ξυλοδαρμό του και δεν καταφέρνει να συγκρατήσει τα νεύρα του. Κι ενώ όλα αυτά συμβαίνουν στο χωριό, στην Πάτρα ο Γιαννίκος ασκεί ασφυκτική πίεση ανακρίνοντας την ‘Ολγα και ο Λουκάς προσάγεται με χειροπέδες στην ασφάλεια. Είναι πια σίγουρος πως η Θάλεια τον κατέδωσε και την πιέζει να το παραδεχτεί, αλλά εκείνη συνεχίζει να το αρνείται και μάλιστα σθεναρά. Την ίδια στιγμή, προσπαθώντας να τον ξελασπώσει, ο Θέμης ζητά τη βοήθεια της Ντέπυς Ζαμάνου, η οποία όμως θέλει τα δικά της ανταλλάγματα.

Όσο για τον Βίκο, καταλαβαίνει ότι η Αλεξία βρίσκεται κοντά στο να μάθει την αλήθεια για τη δολοφονία της Αγγελικής και κάνει μια απόπειρα να της θολώσει τα νερά, δίνοντάς της το φάκελο του Φραντζή. Εκείνη όμως ξέρει ήδη ότι ο Φραντζής έχει πεθάνει και παραμένει εξαιρετικά καχύποπτη απέναντί του. Ο Πέτρος θα τους πετύχει μαζί στο σπίτι της Κύρας και δεν θα αντιδράσει καθόλου ψύχραιμα. Η Αλεξία τον πιέζει και τον έχει στριμώξει για τα καλά ρωτώντας τον για την εξαφάνιση της γιαγιάς της, εκείνος όμως καταφέρνει την τελευταία στιγμή να ξεγλιστρήσει ρίχνοντάς της για άλλη μια φορά στάχτη στα μάτια. Παρ’ όλα αυτά, ξέρει ότι ο χρόνος τους είναι μετρημένος και πως σύντομα η αλήθεια θα έρθει στο φως. ‘Ετσι, αποφασίζει να βάλει τέλος στη σχέση τους και να κόψει κάθε επαφή μαζί της, όσο κι αν τον πονά αυτό…

 

Μαύρο Ρόδο: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Κατάθεση- φωτιά καίει τον Δημοσθένη-Αυτός τον καρφώνει!

Η επόμενη μέρα στον Ολυμπιακό

Ο Παράδεισος των Κυριών: Έρχεται η ώρα που όλοι περίμεναν-Αυτή μπαίνει φυλακή!