Κι ενώ η Κύρα συνεχίζει να είναι εξαφανισμένη στο Μαύρο Ρόδο, η οικογένειά της δεν σταματά τις έρευνες για τον εντοπισμό της. Η Αλεξία ήδη έχει βάλει στο κάδρο των υπόπτων τον Βίκο και παλεύει να  βρει αποδείξεις. Σύμμαχός της στις έρευνες ο Πέτρος, ο οποίος όμωs παράλληλα μαθαίνει πως η αδελφή του συνεχίζει να βλέπει κρυφά τον Βίκο και γίνεται έξαλλος μαζί της.

Εκείνη προσπαθεί να αποφύγει τη συζήτηση μαζί του προβάλλοντας ως δικαιολογία ότι προέχει ο εντοπισμός της Kύρας.

Στο μεταξύ, ενώ η Αλεξία είναι πολύ κοντά στο να ξεσκεπάσει τον Βίκο, εκείνος για να θολώσει τα νερά τής δίνει τον φάκελο του Φραντζή. Εκείνη όμως, έχοντας πληροφορηθεί τον θάνατό του Φραντζή, παραμένει εξαιρετικά καχύποπτη. Ο Πέτρος τους βλέπει να φεύγουν από το σπίτι της Kύρας και ο θυμός του μεγαλώνει με αποτέλεσμα να το πει στον Θέμη.

Εκείνος έξαλλος βρίσκει την κόρη του και της ζητάει εξηγήσεις για τις επαφές της με τον Βίκο και εκείνη θυμώνει και φεύγει. Ο Θέμης που έχει ξανά δεύτερες σκέψεις, βάζει να την παρακολουθούν και σύντομα οι φόβοι του βγαίνουν αληθινοί καθώς μαθαίνει πως Αλεξία και Βίκος έχουν κρυφή σχέση. Ο Θέμης δίνει εντολή στους δικούς του να τον σκοτώσουν και η αντίστροφη μέτρηση για τον Βίκο έχει αρχίσει.

Η στιγμή που η Φιλαρέτη θα αγκαλιάσει ξανά το παιδί της είναι κάτι που ονειρεύεται εδώ και χρόνια. Η βοήθεια που της παρέχει ο Θέμης την κάνει να αναθαρρήσει και να έχει ελπίδες πως κάποια μέρα θα τον συναντήσει και θα μπορέσει να του εξηγήσει την αλήθεια για την «εγκατάλειψή» του από εκείνη. Μόνο που η μοίρα θα της παίξει ένα σκληρό παιχνίδι! Ο Θέμης ζητάει από τον Παράσχο να τον βοηθήσει να πάρει στα χέρια του τα αληθινά αποτελέσματα του DNA της Φιλαρέτης και όταν εκείνος το κάνει, το σοκ είναι τεράστιο, καθώς ανακαλύπτει πως ο μεγαλύτερος εχθρός του είναι το παιδί που ψάχνει η Φιλαρέτη! Εχοντας εκτίμηση στο πρόσωπό της προσπαθεί να ματαιώσει την εντολή εκτέλεσης που έχει δώσει για τον Βίκο, αλλά δεν προλαβαίνει! Ετσι η Φιλαρέτη δεν Θα καταφέρει ποτέ να αγκαλιάσει τον γιο της, ενώ και ο Βίκος θα «φύγει» χωρίς να μάθει το ποια είναι η πραγματική του μητέρα.

 

Μαύρο Ρόδο: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA