Όταν ο Πέτρος στο Μαύρο Ρόδο είπε στον πατέρα του πως η Αλεξία συνεχίζει να συναντάει τον Βίκο, ο Καστρινός σε έξαλλη κατάσταση ζητάει εξηγήσεις από την κόρη του. Μόνο που εκείνη αντιδρά και για ακόμα μια φορά αρνείται πως έχει καποια σχέση μαζί του. Στη συνέχεια, η Αλεξία φεύγει από το σπίτι της χωρίς να πει στον Θέμη πού πηγαίνει και εκείνος θυμάται έντονα τα λόγια της Kύρας που του έλεγε να έχει από κοντά την κόρη του γιατί λέει ψέματα!

Έτσι, εκείνος αποφασίζει να την ακολουθήσει. Σοκαρισμένος τη βλέπει να μπαίνει στο ξενοδοχείο του Βίκου, ενώ ώρες αργότερα τους βλέπει να φεύγουν μαζί αγκαλιά! Το μυαλό του Καστρινού θολώνει από οργή και πιάνει το όπλο του για να σκοτώσει τον εχθρό του. Ομως, αποφασίζει να τον τιμωρήσει διαφορετικά.

Ο Βίκος λέει στην Αλεξία το σχέδιό του για να φύγουν μαζί στο εξωτερικό; Εκείνη αναρωτιέται πώς θα το κάνουν αυτό και τι θα συμβεί αν το μάθει ο πατέρας της και εκείνος επιμένει ότι όλα θα πάνε καλά!

Ο Καστρινός επιστρέφει στο μαγαζί του σε έξαλλη κατάσταση και ο Λουκάς τον ρωτάει να μάθει τι συμβαίνει. Κι ενώ είναι πυρ και μανία του λέει τι ακριβώς συμβαίνει με τον Βίκο και την Αλεξία και στο τέλος ζητάει τη βοήθειά του αφού όπως λέει, θα του στρίψει! Ο Λουκάς εννοείται πως δέχεται να τον βοηθήσει.

Ο Βίκος εξομολογείται στον Παράσχο ότι θέλει να αφήσει τη νύχτα, ζητώντας για τελευταία φορά τη βοήθειά του, προκειμένου να καταφέρει να το σκάσει με την Αλεξία. Στο μεταξύ, το σχέδιο του Καστρινού μπαίνει σε λειτουργία καθώς το αυτοκίνητό του Βίκου έχει ζωστεί με εκρηκτικά και ο Λουκάς έχει ενεργοποιήσει τον εκρηκτικό μηχανισμό. Η Αλεξία καταφέρνει με τη βοήθεια του Παράσχου να το σκάσει απο το σπίτι για να φύγει με τον Βίκο. Μαζί μπαίνουν στο αμάξι! Η παρουσία της Αλεξίας είναι μια λεπτομέρεια που κανείς δεν είχε υπολογίσει! Ο Βίκος βάζει μπρος στη μηχανή και ένα τεράστιο μπαμ αναστατώνει την Πάτρα.

 

Μαύρο Ρόδο: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Άννα και Ειρήνη κονταροχτυπιούνται-Αυτός ο άντρας είναι το μήλον της Έριδος!

Ο Μάικλ Τζόρνταν παρουσιάζει το νέο Hypercar 3,5 εκατομμυρίων δολαρίων

Έρωτας Φυγάς: Ο Ιάσονας κλείνει κάθε εκκρεμότητα