Το Μαύρο Ρόδο, η σειρά που κατάφερε να μας συναρπάσει με την πλοκή  της συνεχίζεται και τα γεγονότα θα είναι ανατρεπτικά!

Η Ελισάβετ ρωτά τον Πέτρο γιατί πήγε εκεί και εκείνος της λέει ότι ήρθε για εκίνη και για να τη δει γιατί έμαθε ότι επέστρεψε. Τότε η Ελισάβετ απαντά ότι εκεί ανήκει και εκεί είναι το σπίτι της, αφού του πατέρα της ήταν προσωρινό. Η μοναχή Κασσιανή που τους βλέπει μαζί να μιλάνε, αρχίζει να έχει πολλά ερωτηματικά και υποψιάζεται πως κάτι ερωτικό συμβαίνει ανάμεσά τους.

Εκείνη θα νιώσει ξανά πως κινδυνεύει η κουρά της και πρέπει να αντιμετωπίσει τις ερωτήσεις της Ηγουμένης.

Στο επόμενο επεισόδιο της σειράς του MEGA, ο Πέτρος τελικά αποφασίζει να μείνει στο σπίτι του Γιώργου και του Σταυρίνου και προσπαθεί να τους βοηθήσει με τα σχέδια του πρώτου. Η Ελισάβετ από την  άλλη, ζητάει συγχώρεση από την Ηγουμένη γιατί καταλαβαίνει ότι την έφερε σε δύσκολη θέση. Ο Θέμης ψάχνει να μάθει τι γίνεται με τη γυναίκα του. Ο Παράσχος παίζει ένα παιχνίδι σε διπλό ταμπλό με τον Θέμη και την Αγγελική. Η κόρη της Αγγελικής και του Θέμη, η Αλεξία νιώθει μεγάλη πίκρα με το διαζύγιο των γονιών της και ψάχνει να μάθει τι γίνεται με τον Πέτρο και την Ελισάβετ. Ο Μανόλης με την Ευτυχία ανησυχούν για το μέλλον της κόρης τους και θέλουν να την προστατέψουν. Ο Λευτέρης ετοιμάζει τη διαθήκη του. Η Πολυξένη δεν ενθουσιάζεται με την τροπή που παίρνουν τα πράγματα. Ο Θέμης ανακαλύπτει μια φωτογραφία που του δημιουργεί υποψίες για τη γυναίκα του.

Μαύρο Ρόδο: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Νίκος Ευαγγελάτος: «Τον κόβουν» απο το MEGA – Τι έχει συμβεί

Αυτός είναι ο νέος ηγέτης του Ολυμπιακού!

Αυτή η νύχτα μένει: Ο Χρήστος διαλύει τον Στρατή-Έτσι εμπλέκεται ο Αλέξανδρος