Ο θάνατος της Αγγελικής έχει ρίξει σε θλίψη τους πρωταγωνιστές της σειράς Μαύρο Ρόδο με το πένθος να είναι μεγάλο. Η τραγική ειρωνεία ωστόσο φαίνεται πως είναι ότι αυτή η απώλεια έχει φέρει κοντά και πολλούς ήρωες. Πρώτοι και καλύτεροι ο Πέτρος με την Ελισάβετ οι οποίοι έζησαν μαζί το τραγικό γεγονός και δε μπορούν να σταματήσουν να είναι ο ένας δίπλα στον άλλο με τη νεαρή μοναχή να παρηγορεί τον Πέτρο για την απώλεια της μητέρας του.

Ένα άλλο ζευγάρι όμως φαίνεται πως έρχεται κοντά, για άλλη μία φορά, μετά από χρόνια. Ο Θέμης και η Πολυξένη θα έρθουν σιγά σιγά πιο κοντά με τον ηθοποιό Λεωνίδα Κακούρη να αποκαλύπτει τι θα γίνει στη συνέχεια με τον ήρωά του και τη γυναίκα που κάποτε είχε σχέση.

Ο Λεωνίδας Κακούρης στη συνέντευξή του στο περιοδικό TV-24 μίλησε για τον Θέμη και το παρελθόν του με την Πολυξένη το οποίο ακόμη δεν έχουμε μάθει πλήρως. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι κάποτε εκείνος έχασε χρήματα για χάρη της και πήγε και φυλακή για εκείνη. Αν και ως τώρα η σχέση τους φαίνεται πως αποτελείται από μίσος πλέον αυτό θα αλλάξει.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι στα σενάρια που έχει η Πολυξένη του συμπαραστέκεται στην απώλεια της γυναίκας του. Ωστόσο είναι αρκετά νωρίς για να συμβεί κάτι ερωτικό μεταξύ τους με τις πληγές να είναι ακόμη ανοιχτές. Το τι θα γίνει όμως στο μέλλον είναι άλλη ιστορία.

Μαύρο Ρόδο: Δείτε το τρέιλερ από το επόμενο επεισόδιο

Όλες οι ειδήσεις

Μαύρο Ρόδο: Τέλος Αλεξία – Παναγιώτης – Με αυτόν τα φτιάχνει

Σασμός: Αιμιλία – Λευτέρης στήνουν παγίδα στον Πάνο

Τσιτσιπάς: Οι καλύτερες στιγμές του ως τον τελικό (vids)