Ο Γεράσιμος στο Μαύρο Ρόδο έχει αρχίσει πια να έχει επικίνδυνο ενδιαφέρον απέναντι στην Ελισάβετ, που αγγίζει πλέον τα όρια της μανίας. Του είναι αδύνατον να πιστέψει πως εκείνη είναι έτοιμη να πετάξει τα ράσα και να μείνει με τον Πέτρο, την ώρα που -στο δικό του μυαλό- εκείνος έφτασε μέχρι και στον φόνο για το καλό το δικό της.

Η συμπεριφορά του αυτή ανησυχεί και τους γονείς του και κυρίως την Ευτυχία που δεν ξέρει με ποιον τρόπο να βοηθήσει το παιδί της, που αντιδρά συνεχώς και είναι επιθετικός. Στο μεταξύ, ο Γεράσιμος καραδοκεί έξω από το σπίτι της Ελισάβετ και έχει αρχίσει να γίνεται απειλητικός. Η κοπέλα τρέμει τη συμπεριφορά του και αποφασίζει να πει την αλήθεια στον Πέτρο. Του εξομολογείται ότι ο Γεράσιμος σκότωσε τον Διακοσόββα εκείνο το βράδυ και ότι το είπε ο ίδιος! Τόσα χρόνια πίστευε πως εκείνη ευθυνόταν για τον θάνατό του. Αλλά τώρα φοβάται πως αρχίζει να χάνει το μυαλό του. Επιπλέον λέει στον Πέτρο πως θεωρεί ότι πρέπει να γυρίσει στο μοναστήρι, ίσως εκεί να είναι περισσότερο ασφαλής. Ο Πέτρος προσπαθεί να την αποτρέψει. Εκείνη επιμένει και του ζητάει να μην την πιέζει!

Ο Πέτρος, καταρρακωμένος φτάνει στο σπίτι της θείας τής Ελισάβετ ζητώντας της να μάθει για ποιο λόγο φεύγει. Εκεί θα βρεθεί και ο μεθυσμένος Γεράσιμος και οι δύο άντρες θα τσακωθούν άσχημα. Η Ελισάβετ επισκέπτεται το μοναστήρι, αλλά η άσχημη συμπεριφορά της Κασσιανής την αναγκάζει όχι μόνο να φύγει, αλλά και να αποφασίσει και επίσημα πια να εγκαταλείψει τη μοναχική ζωή.

Στο μεταξύ η Ευτυχία αποκαλύπτει στον Λευτέρη ότι ο γιος της σκότωσε τον Διακοσάββα και να προσέχει την κόρη του μην τυχόν κάνει κι άλλο κακό!

Κι ενώ η Κασσιανή θέλει να απολύσει τον Γεράσιμο εκείνος εξαφανίζεται! Όμως η Ελισάβετ, που βρίσκει μία αφίσα του Διακοσάββα κολλημένη στην είσοδο του σπιτιού της αποφασίζει να πάει να βρει τον Γεράσιμο και να αναμετρηθούν στα ίσια!

 

Μαύρο Ρόδο: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

 

Όλες οι ειδήσεις

Αυτή η νύχτα μένει: Στήνουν παγίδα για να «τελειώσουν» με την Ζέτα!

Αυτός θα είναι ο φορ του Ολυμπιακού και του χρόνου

Μαύρο Ρόδο: Έτσι «τελειώνουν» την ηγουμένη ο Μανώλης και η Ευτυχία!