Η ‘Ολγα στο Μαύρο Ρόδο μαθαίνει τυχαία για το στοίχημα που έβαλε ο Πέτρος με τους φίλους του για την Ελισάβετ. Τότε, λοιπόν, πηγαίνει στην κοπέλα και της αποκαλύπτει τα πάντα. ‘Οπως είναι φυσικό, η Ελισάβετ αναστατώνεται και σοκάρεται, καθώς συνειδητοποιεί πως ο Πέτρος δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ πραγματικά για εκείνη.

Μάλιστα, χάνει την εμπιστοσύνη της στους ανθρώπους και ο θυμός αρχίζει να την κυριεύει. Σύντομα, ο Πέτρος πληροφορείται για αυτή την εξέλιξη και αντιδρά, καθώς τρέφει συναισθήματα για τη μοναχή. Ο ίδιος θεωρεί υπεύθυνο τον Φραγκίσκο και έρχεται σε ρήξη μαζί του.’Υστερα, ο Πέτρος εισβάλλει ξανά στο μοναστήρι, για να πει στην Ελισάβετ την αλήθεια.’Ομως η παρουσία του εκεί δημιουργεί νέα προβλήματα. Παράλληλα, ο Θέμης βρίσκει ένα σημαντικό στοιχείο στο ξενοδοχείο του Βίκου, που του προκαλεί διάφορα ερωτήματα.

Έτσι, πηγαίνει στο σπίτι της Κύρας και απαιτεί εξηγήσεις. Μάλιστα, δεν διστάζει να την απειλήσει, κρούοντάς της το καμπανάκι του κινδύνου σε σχέση με τον Βίκο. Την ίδια ώρα, ο τελευταίος αποφασίζει να κάνει μία έκπληξη στην Αγγελική. Συγκεκριμένα, πηγαίνει στη Γερακιανή, όπου η γυναίκα βρίσκεται μαζί με την Αλεξία, και νοικιάζει δωμάτιο σε ένα άλλο ξενοδοχείο, προκειμένου να μπορούν να ιδωθούν. Από την άλλη, η συνάντηση του Σαράντου με την Ελισάβετ τού δημιουργεί μία διαφορετική εικόνα από εκείνη που είχε για τον πατέρα του, τον Στέλιο Διακοσάββα.

Μαύρο Ρόδο: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Μαύρο Ρόδο: Πέτρος και Βίκος «παίζουν» ξύλο για την Αγγελική!

Άρης: Δεν θα πάρει φορ, απλά για να πάρει!

Maestro: Παντρεμένος ο Ορέστης – Η Αλεξανδρα ανατρέπει όσα ξέραμε