Ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει την εξαφάνισης της Κύρας στο Μαύρο Ρόδο. Μετά την αποκαλυπτική συνάντηση με τον Βίκο, στην οποία της ομολόγησε όλη την αλήθεια για την εμπλοκή του στον τραγικό θάνατο της Αγγελικής, είδαμε πως ο Βίκος την… εξαφάνισε με τη βοήθεια των μπράβων του.

Στη συνέχεια φρόντισε να καλύψει τα ίχνη του στέλνοντας ψεύτικο μήνυμα από το κινητό της, ώστε να καθησυχάσει τους δικούς της και κυρίως την Αλεξία σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα. Βέβαια οι υποψίες όλων στράφηκαν από την πρώτη στιγμή σε εκείνον. Ακόμα και η Αλεξία, που τον έχει ερωτευτεί τρελά, ουσιαστικά ποτέ δεν πείστηκε ότι η γιαγιά της έριξε ξαφνικά μαύρη πέτρα πίσω της αφήνοντας την οικογένεια και τους ασθενείς της.

‘Οσο λοιπόν η Κύρα παραμένει άφαντη τόσο η ανησυχία της μεγαλώνει. Αναρωτιέται ακόμα και για το αν είναι ζωντανή… Στα προσεχή επεισόδια ωστόσο θα δούμε την Κύρα να επιστρέφει αιφνιδιαστικά. Η δυναμική γυναίκα, που ορκίστηκε να ρίξει φως στο φόνο της κόρης της, ξαναγυρίζει. Θα δούμε ότι όλον αυτόν τον καιρό πέρασε πολλά και σίγουρα έχει να αποκαλύψει ακόμα περισσότερα στον Θέμη και στα εγγόνια της. Αναμένεται μάλιστα να συμμαχήσει με ένα πρόσωπο-κλειδί, ώστε να καταφέρει επιτέλους να εκδικηθεί αυτόν που μισεί θανάσιμα, τον Βίκο.

 

Μαύρο Ρόδο: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

ΑΝΤ1: Η απάντηση του Γιώργου Λιάγκα στην πρόωρη αποχώρηση Κορινθίου-Απεταξάμην το κανάλι;

Viral: Αυτό δε χάνεται! Απίστευτη χαμένη ευκαιρία σε αγώνα 5Χ5 (vid)

Αυτή η νύχτα μένει: Το λάθος της Ζέτας φέρνει το τέλος στη σχέση με τον Στρατή-Κάνει το σφάλμα ο Αλέξανδρος