Η απόφαση του ΑΝΤ1 να λύσει τη συνεργασία του με την Μαρία Κορινθίου δεν θα μπορούσε να περάσει ασχολίαστη από τον Γιώργο Λιάγκα ο οποίος πάντα, με ένα μαγικό… τρόπο, φροντίσει να αποτάσσεται τις ευθύνες και να τα έχει με όλους καλά!

Ο παρουσιαστής του Πρωινού, μίλησε για την καθόλου ηρωική έξοδο της Μαρίας Κορινθίου λέγοντας τα εξής: «Αν έχω στήσει μια σχέση ειλικρίνειας είναι γιατί πάντα λέω την αλήθεια. Είναι μια εκπομπή γιατί μας τα εφερε η ζωή να την κάνουμε . Είναι μια εκπομπή infotainment και βλέπετε κυριώς αυτή την ομάδα. Σας έχω πει ότι θα δούμε δύο άτομα πίσω και ένα εδώ μπροστά. Αν με ρωτάγατε αν θα ήθελα μια εκπομπή με εμπορικά θα σας έλεγα όχι. Αλλά τα εμπορικά φέρνουν έσοδα. Τα εμπορικά αφορούν κυρίως γυναίκες, και μην το πείτε σεξιστικό, είναι γυναικεία πράγματα που δεν μπορώ να κάνω εγώ. Ήταν μια συμφωνία για να κάνει το εμπορικό η Μαρία Κορινθίου και όχι για να συμμετέχει στην εκπομπή».

»Θέλω να σας ξεκαθαρίσω ότι δεν αντιλήφθηκα κανένα θέμα με την Μαρία. Την αγαπώ και θα συνεχίσω να την αγαπάω και θα ξαναμιλήσω μαζί της αν την δω. Από εκεί και πέρα αν μια συμφωνία, που δεν την έκανα εγώ, δεν πήγε καλά, δεν θα πάρω μέρος κανένα. Προφανώς, το κανάλι ενοχλήθηκε από τα όσα δήλωσε η Μαρία και είναι κρίμα που δεν ολοκληρώθηκε η συνεργασία τους για τρεις εβδομάδες. Εγώ της εύχομαι καλή επιτυχία σε ότι και αν κάνει και την αγαπώ. Του χρόνου θα υπάρχει ένα εμπορικό κομμάτι και δεν θα το κάνω εγώ αλλά μια γυναίκα που θα την βοηθήσουμε να ενταχθεί στην εκπομπή…»

Και έτσι όλοι είναι ευτυχισμένοι!

 

ΑΝΤ1: Το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα για την αποχώρηση