Αποκάλυψη-βόμβα θα συμβεί σε επόμενα επεισόδια της σειράς «Μαύρο ρόδο» αφού θα μαθευτεί πως η μητέρα τού Βίκου είναι η Ηγουμένη Φιλαρέτη!

Βόμβα μεγατόνων θα σκάσει στην πορεία της εξέλιξης της σειράς «Μαύρο ρόδο» καθώς θα αποκαλυφθεί πως ο Βίκος είναι ο χαμένος γιος της ηγουμένης Φιλαρέτης. Ολα θα ξεκινήσουν μετά από ένα τραγικό περιστατικό που θα συμβεί στην οικογένεια Καστρινού και θα οδηγήσει την Αγγελική στο μοναστήρι. Η ίδια θα αναζητήσει τη βοήθεια του Θεού προκειμένου να συγχωρεθεί η ψυχή της για το κακό που προκάλεσε. Η φυγή της στη Γερακιανή θα κάνει τον Βίκο να την επισκεφθεί εκεί και κάπως έτσι θα γίνει η πρώτη γνωριμία της ηγουμένης μαζί του. Φυσικά, κανείς από τους δύο δεν θα γνωρίζει τη συγγένεια που έχουν μεταξύ τους. Και μπορεί η επίσκεψη του Καστρινού στο μοναστήρι για να φέρει πίσω στην Πάτρα τον Πέτρο να ήταν επεισοδιακή, ωστόσο ο Βίκος, παρά τις παρανομίες του, θα είναι τύπος και υπογραμμός, χωρίς να προκαλέσει με τη συμπεριφορά του στη σειρά του MEGA. Και αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι, καθώς ο ίδιος μαθήτευσε κοντά σε καμπα-νοποιό, οπότε έχει κάποια σχέση με την εκκλησία και τους κανόνες της. Η παρουσία του στο μοναστήρι θα προκαλέσει την περιέργεια της ηγουμένης, που έχει ένα προαίσθημα μέσα της κάθε φορά που τον βλέπει. Ετσι τον προσεγγίζει και προσπαθεί να μάθει πράγματα για τη ζωή του.

Αμέσως αποκτά απέναντί του μια στοργικότητα και ένα αίσθημα προστασίας, σαν να νιώθει πως είναι το δικό της παιδί. Χωρίς βέβαια να ξέρει πως είναι ο γιος που μάταια έψαχνε στην οδό Σπάρτης 17 στην Καλλιθέα όταν αποφυλακίστηκε. Η αποκάλυψη πως ο Βίκος είναι γιος της ηγουμένης θα το δούμε στα επεισόδια που θα προβληθουν τη νέα χρονιά. Παράλληλα θα γίνει κι ένα flashback για το πώς η Στέλλα Χρονά από εκεί που είχε αναλάβει το μεγάλωμα του γιου τής Ζωής Τσαγκαράκη (ηγουμένη) έστειλε το παιδί να μεγαλώσει σε διάφορα ιδρύματα! Επίσης θα μάθουμε και τον λόγο που η ηγουμένη βρέθηκε στη φυλακή, ενώ ήταν μια αγαπητή καθηγήτρια σε σχολείο.

Μαύρο Ρόδο :Δείτε απόσπασμα από το επεισόδιο

Όλες οι ειδήσεις

Ο Χρήστος Πολίτης εναντίον της Κάτιας Δανδουλάκη-Ξέρω την αδυναμία της για την προσωπική της προβολή

GNTM: Επική τούμπα που πονάς να την βλέπεις – Πάγωσαν οι κριτές

GNTM: Φωτογραφήθηκε μόνο με εσώρουχα η Σοφία Χατζηπαντελή-Και δεν της φαινόταν!