Ο Σταυρίνος έχει δει τη ζωή του να αλλάζει από τη μια στιγμή στην άλλη στο Μαύρο Ρόδο. Κι αυτό γιατί, εξαιτίας ενός σοβαρού ατυχήματος, βρισκόταν καθηλωμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο και έκανε πολλά χειρουργεία με την ελπίδα να καταφέρει να περπατήσει ξανά.

Κάτι που είδαμε να συμβαίνει πρόσφατα. Στα επόμενα επεισόδια ο νεαρός βλέπει τυχαία κάποια δημοσιεύματα σε σχέση με αυτό, τα οποία γράφουν πως το ότι περπατάει ξανά οφείλεται σε θαύμα. Τότε, θυμώνει πολύ και πηγαίνει να βρει τον Γιώργο και την Κασσιανή, οι οποίοι κρύβονται πίσω από τη δημοσίευση.

Ο Σταυρίνος τσακώνεται άγρια μαζί τους, αλλά ο Γιώργος δεν είναι διατεθειμένος να ανεχτεί την επιπόλαιη συμπεριφορά του αδελφού του, ούτε να χάσει τα σημαντικά προνόμια που τους προσφέρει η ηγουμένη.’Ετσι, αναλαμβάνει δράση. Αναθέτει σε κάποιους άντρες να ακολουθούν την κάθε κίνηση του Σταυρίνου και με την πρώτη ευκαιρία να του επιτεθούν για να τον εκφοβίσουν. Ωστόσο, τους δίνει εντολή να το κάνουν να φανεί σαν ληστεία.

Την επόμενη κιόλας μέρα, ενώ ο Σταυρίνος και η Τασούλα απολαμβάνουν μία βόλτα, βλέπουν κάποιους άντρες να τους πλησιάζουν. Οι άγνωστοι τους προσεγγίζουν και επιτίθενται με βίαιο τρόπο στον Σταυρίνο αλλά και στην αγαπημένη του, οι οποίοι πέφτουν τραυματισμένοι στο έδαφος. Λίγη ώρα μετά, οι δυο τους συνέρχονται και εξιστορούν στην Ευτυχία, στον Μανόλη και στη Γιάννα το περιστατικό.

Η τελευταία είναι σίγουρη ότι η ληστεία ήταν στημένη για να χτυπηθεί ο Σταυρίνος, θεωρώντας βασικό ύποπτο τον Γιώργο. Πιστεύει πως ο τελευταίος ήθελε να εκδικηθεί τον αδελφό του, όπως ακριβώς έκανε στο παρελθόν, όταν έμαθε την παράνομη σχέση που διατηρούσαν, και έκανε δολιοφθορά στη μηχανή του, με αποτέλεσμα το ατύχημα που τον άφησε παράλυτο.

 

Μαύρο Ρόδο: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Αυτή η νύχτα μένει: Αυτό είναι το συγκλονιστικό παρελθόν του Διαγόρα

Viral: Γέλιο μέχρι δακρύων στο TikTok – Πήγε να βάλει βλεφαρίδες και βγήκε με μουστάκι!

Ζήνα Κουτσελίνη: Τέλος ότι ξέραμε για το STAR;