Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς Μαύρο Ρόδο θα παιχτεί αρχές Ιουλίου και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 142 και όπως ακούγεται έντονα δεν θα υπάρξει άλλη σεζόν για τη σειρά, ενώ ήδη πολλοί από το πρωταγωνιστικό καστ έχουν κλείσει σε άλλες δουλειές με τη νέα σεζόν.

Η ιστορία της σειράς, όπως όλοι γνωρίζουμε, βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Ελένης Καπλάνη, αλλά εκτός από την κεντρική ιδέα του έρωτα ανάμεσα σ’ έναν νεαρό και μια μοναχή, τίποτα από όλα τα υπόλοιπα που βλέπουμε στη μικρή οθόνη δεν υπάρχουν στο βιβλίο. ‘Ομως το φινάλε θα είναι όπως στο βιβλίο με αρκετές βέβαια παραλλαγές και προσαρμοσμένο στη μέχρι τώρα πορεία της ιστορίας. Ας δούμε λοιπόν πώς θα τελειώσει αυτή η μεγάλη ιστορία αγάπης.
Το φινάλε της τηλεοπτικής σειράς θα διαφοροποιηθεί από αυτό το βιβλίου, αλλά η κεντρική ιδέα θα είναι η ίδια. Δηλαδή ο Πέτρος με την Ελισάβετ θα παντρευτούν και θα γίνουν γονείς ενός κοριτσιού.

Το ερωτευμένο ζευγάρι αφού καταφέρνουν με τα χίλια ζόρια να ξεπεράσουν όλα τα προβλήματα και τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν -και ο σημαντικότερος βέβαια ακούει στο όνομα «Γεράσιμος»- στο τέλος θα αποφασίσουν να δώσουν την ευκαιρία που αξίζει ο μεγάλος έρωτας που έζησαν. Κανείς πια δεν θα αποτελεί εμπόδιο στη σχέση τους και φυσικά όλοι οι δικοί τους άνθρωποι θα χειροκροτήσουν το αίσιο τέλος στην αγάπη τους.

Ο Πέτρος και η Ελισάβετ μαζί με την κόρη τους, την Αγγελική (στο μεν βιβλίο το παιδί παίρνει το όνομα Ζωή που συμβολίζει τη ζωή που πήρε στα χέρια της η Ελισάβετ με το να φύγει από το μοναστήρι, ενώ στη σειρά θα έχει το όνομα Αγγελική, από τη μητέρα του Πέτρου), θα βρεθούν ξανά στη Γερακιανή, εκεί όπου ξεκίνησαν όλα…

 

Μαύρο Ρόδο: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης σε μεγάλα μπλεξίματα-Παντρεύεται πάλι την Αρετή;

Η Μπαρτσελόνα πήρε το πρωτάθλημα και ο Λεβαντόφσκι το έριξε στον χορό! (vid)

Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης κάνει φασαρία στον Γεράσιμο- Του ζητά να απομακρυνθεί από την Ελισάβετ