Με κομμένη την ανάσα λέει ο Τάσος Τζιβίσκος σε εβδομαδιαίο περιοδικό ότι θα παρακολουθούμε τις εξελίξεις στο Μαύρο Ρόδο. Από δω και εμπρός οι ήρωες θα αρχίσουν να δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο.

Όπως παραδέχεται ο ίδιος, τσαντίζεται όταν του λένε στο δρόμο ότι ο Παράσχος είναι κακός. Σύφωνα με τα όσα λέει, ο ήρωάς του έχει τη δική του ατζέντα και κάνει ανατροπές. Είναι ένας πολύ ταλαιπωρημένος χαρακτήρας που έχει παραδοθεί άνευ όρων στα σκοτάδια του. Με ένα βλέμμα λέει πολλά ενώ είναι κυρίως με την πλευρά του Βίκου ο οποίος εξυπηρετεί ένα σκοπό τον οποίο θα μάθουμε στα επόμενα επεισόδια. Επιπλέον ταυτίζεται με τις ανάγκες του Βίκου που θέλει να καταστρέψει τον Καστρινό αν και στο μέλλον θα μάθουμε τι ακριβώς έκανε ο Θέμης που τον πείραξε!

Δουλειά του Παράσχου είναι να φυλάει το σπίτι και την οικογένεια του Θέμη γι αυτό και θα φυλάει και την Αλεξία η οποία έχει ήδη αρχίσει να ασχολείται με τις δουλειές τους πατέρα της. Μάλιστα στο μέλλον, θα βοηθήσει τον πατέρα της σε ένα θέμα που μπορεί να έχει ανατεθεί στον Παράσχο, αλλά η λύση θα δοθεί από εκείνη.

Ο ηθοποιός θα ήθελε τον ήρωά του να μπλέκει με την Νατάσα με την οποία υπάρχει μία χημεία και σπίθα ανάμεσά τους. Ίσως έχει συμβεί όμως κάτι στο παρελθόν ή ακόμα και να μην τον ενδιαφέρει. Το… σενάριο θα δείξει!

Μαύρο Ρόδο: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

 

Όλες οι ειδήσεις

Αυτή η νύχτα μένει: Ο Τάσος κάνει πρόταση γάμου στη Μαρία

ΑΕΚ: Βρίσκει στόπερ το θέμα είναι πότε θα έρθει – Αυτό είναι το υπέρ του

Τρία Μίλια: Γυναίκα μυστήριο γοητεύει τον Τίμο

Δείτε επίσης

Iσιδώρα Χιμένεθ: Η πανέμορφη Χιλιανή σπρίντερ έκανε βίντεο που τους έκανε να τα χάσουν