Οι ανατροπές συνεχίζονται και η αγωνία κορυφώνεται στα προσεχή επεισόδια της σειράς Μαύρο Ρόδο.

Ο Γεράσιμος αποφασίζει να δώσει τέλος στη ζωή του, ενώ μια γυναίκα καταφέρνει να χωρίσει την Ελισάβετ και τον Πέτρο…
Η περίεργη συμπεριφορά που έχει ο Γεράσιμος το τελευταίο διάστημα προβληματίζει ιδιαίτερα τονΛευτέρη.’Οπως θα δούμε, ο άντρας ζητάει εξηγήσεις από τον νεαρό, θέλοντας να καταλάβει για ποιο λόγο έχει αλλάξει τόσο πολύ αλλά και τι πραγματικά τον απασχολεί. Την ίδια στιγμή, η Ελισάβετ προσπαθεί να χτίσει μια νέα ζωή στην Πάτρα. Κάποια στιγμή, ο Πέτρος τής ζητάει να τον ακολουθήσει στο καρναβάλι. Παρόλο που η κοπέλα στην αρχή είναι αρνητική, στην πορεία αλλάζει γνώμη.‘Ομως, κατά τη διάρκεια του καρναβαλιού, δεν αισθάνεται τόσο άνετα μέσα στο πλήθος και ο Γεράσιμος, ακόμη μία φορά, εμφανίζεται σαν από μηχανής Θεός και την απομακρύνει.

Η κοπέλα φεύγει μαζί του, ενώ ο Πέτρος αρχίζει να την αναζητά παντού. Η Ελισάβετ είναι μαζί με τον Γεράσιμο, ο οποίος προσπαθεί να την πείσει να ξαναγυρίσει στη Γερακιανή. Μάλιστα, της τονίζει πως δεν ανήκει στην Πάτρα και πως δεν της ταιριάζει αυτός ο τρόπος ζωής. Τα λόγια του προβληματίζουν την κοπέλα, η οποία σκέφτεται σοβαρά να επιστρέψει. Οι μέρες περνούν και ο Γεράσιμος εξακολουθεί να συμπεριφέρεται περίεργα, ενώ δεν μπορεί να δεχτεί πως η Ελισάβετ συνεχίζει να είναι μαζί με τον Πέτρο.

Μάλιστα, χάνει εντελώς τον εαυτό του και πάνω στην απελπισία του αποφασίζει να δώσει τέλος στη ζωή του. Συγκεκριμένα, κάνει απόπειρα αυτοκτονίας με ένα όπλο. ‘Ομως, εκείνη τη στιγμή, τον βλέπουν ο Θέμης και η Αλεξία και προσπαθούν να τον σταματήσουν. Ο Καστρινός καταφέρνει να ακινητοποιήσει τον Γεράσιμο, ο οποίος είναι ιδιαίτερα αναστατωμένος.

Την ίδια ώρα, ο Πέτρος μαζεύει τα πράγματά του, καθώς θα μετακομίσει στο σπίτι της Ελισάβετ.’Οταν πηγαίνει, της ανακοινώνει ότι κέρδισε τον διαγωνισμό για την υποτροφία στη Φλωρεντία και στη συνέχεια της ζητάει να τον συνοδεύσει σε ένα μασκέ πάρτι που Θα κάνει με τους συμφοιτητές του. ‘Ομως η Ελισάβετ αρνείται και έτσι ο νεαρός πηγαίνει μόνος του. Η βραδιά κυλάει όμορφα με την παρέα να διασκεδάζει και να καταναλώνει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Ο Πέτρος μεθάει και καταλήγει να κοιμάται στο σπίτι της Νατάσας.’Οταν η Ελισάβετ ξυπνάει και συνειδητοποιεί πως ο Πέτρος δεν επέστρεψε στο σπίτι, ταράζεται. Τον καλεί στο τηλέφωνο, αλλά στην κλήση απαντάει η Νατάσα. Μόλις η Ελισάβετ ακούει τη γυναικεία φωνή σαστίζει και πιστεύει πως ο αγαπημένος της την απάτησε με κάποια άλλη. Φανερά πληγωμένη, τότε αποφασίζει να δώσει τέλος στη σχέση της με τον Πέτρο!

 

Μαύρο Ρόδο: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Χαμός με τον Δημοσθένη-Σκοτώνει τον Λεωνίδα;

Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα: Το κανάλι μετάδοσης της αναμέτρησης

Έρωτας Φυγάς: Χαμός με Μάρκο και Αλεξάνδρα-Έτσι σχεδιάζουν τη φυγή τους!