Το φεστιβάλ ξεκινά στη σειρά του MEGA, Maestro.’Ολο το νησί πλημμυρίζει με μουσικές. Ο Ορέστης καλείται τώρα να πάρει αποφάσεις για το μέλλον του.’Εχει συμφωνήσει με τον Φάνη ότι με το τέλος του φεστιβάλ θα εγκαταλείψει το νησί και θα αφήσει ήσυχη την κόρη του, καταλαβαίνει όμως ότι δεν μπορεί να πει έτσι απλά «αντίο» στην Κλέλια, όχι τώρα που την έχει ερωτευτεί!

Παράλληλα, πρέπει να διαχειριστεί και τη σχέση του με την Αλεξάνδρα, αλλά και την εγκυμοσύνη της… Ο Αντώνης με τον Σπύρο καταλαβαίνουν πως δεν μπορούν να αρνούνται αυτά που νιώθουν ο ένας για τον άλλον αλλιώς θα πρέπει να ξεκόψουν μια για πάντα και ο μόνος τρόπος για να γίνει αυτό είναι ο ένας από τους δύο να φύγει από το νησί οριστικά!


Μετά το τέλος του φεστιβάλ όλοι αισθάνονται μια ευφορία. Σχεδόν όλοι δηλαδή… Στο σπίτι της Μαρίας επικρατεί αναβρασμός  και για μια ακόμα φορά η κατάσταση με τον Χαράλαμπο ξεπερνά τα όρια. Πλέον όμως δεν υπάρχει επιστροφή. Οι εξελίξεις στις ζωές των ηρώων είναι ραγδαίες και ο φόνος του Χαράλαμπου καθοριστικός…

Το τέλος του Χαράλαμπου είναι πια γεγονός. Η σκηνή όπου τον ρίχνουν μες στο νερό ήταν ιδιαίτερα απαιτητική, και τεχνικά και για τον ίδιο τον Γιάννη Τσορτέκη, που κλήθηκε να κρατήσει την αναπνοή του για αρκετό διάστημα.Όλα πάντως πήγαν όπως έπρεπε και το αποτέλεσμα δικαίωσε τους συντελεστές και τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, που πήρε όλο αυτό το δύσκολο εγχείρημα επάνω του.

«Ήταν μια πολύ δύσκολη τεχνικά σκηνή, όπου ευτυχώς η συγκυρία μάς έφερε εξαιρετικούς συνεργάτες. Ένιωθα παντελή ασφάλεια που ήμουν εκεί κάτω. “Ημασταν σε πολύ μεyάλο βάθος, εγώ ακινητοποιημενος, στο πόδι μου ήταν δεμένη μια άγκυρα, και η τεχνική δυσκολία είχε νο κάνει με το ότι, επειδή ποντίζομαι ως νεκρός, όταν έφευγαν οι άνθρωποι από γύρω μου, έπρεπε να εξαφανιστούν και όλες οι φυσαλίδες. Αυτό γινόταν και ξαναγινόταν και ξαναγινόταν…» ανέφερε ο ηθοποιός, Γιάννης Τσορτέκης στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Maestro: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Επιστρέφουν οι Παγιδευμένοι!

ΑΕΚ: Αυτό είναι το μεγαλύτερο δίλημμα του Αλμέιδα

ΑΝΤ1: Αυτό είναι το εορταστικό πρόγραμμα του σταθμού