Πρεμιέρα έχει σήμερα Κυριακή 2 Οκτωβρίου «Το Κόκκινο Ποτάμι – Η συνέχεια» η σειρά του Μανούσου Μανουσάκη η οποία επιστρέφει στις οθόνες και στο Open μετά από απουσία τριών ετών.

Με μεγάλη ανυπομονησία αναμένεται η επιστροφή της σειράς η οποία γνώρισε μεγάλη επιτυχία πριν από τρία χρόνια και έχει δημιουργήσει το δικό της φανατικό κοινό. Σε αυτό το κοινό βασίζεται το Open για να χτυπήσει τον έντονο ανταγωνισμό που διαμορφώνεται τη φετινή σεζόν τόσο στην Prime time ζώνη όσο και στον κόσμο της μυθοπλασίας.

Για τη συνέχεια που θα δούμε από σήμερα σας έχουμε ήδη γράψει για το τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια με το παιδί της Ιφιγένειας να αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας. Η συνέχεια όμως κρύβει και κάποιες εκπλήξεις αναφορικά με τον τρόπο προβολής της σειράς ο οποίος θα είναι αν μη τι άλλο ανατρεπτικός.

Το Κόκκινο ποτάμι είναι προγραμματισμένο να προβληθεί σε τρεις θεματικούς κύκλους. Ο πρώτος ο οποίος ξεκινάει σήμερα θα ολοκληρωθεί στα τέλη του Δεκεμβρίου. Ο δεύτερος κύκλος επεισοδίων θα ξεκινήσει τον Φεβρουάριο του 2023 και θα ολοκληρωθεί στον Ιούνιο. Το μεγάλο τέλος της σειράς θα έρθει τα… Χριστούγεννα του 2023 με τα τελευταία 12 επεισόδια του τρίτου κύκλου του σίκουελ της σειράς να προβάλλονται την επόμενη σεζόν μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου της επόμενης χρονιάς.

Διαβάστε επίσης:

Το μυστικό του MEGA για να σαρώσει με Maestro και Μαύρο Ρόδο

Eurovision: Τέλος ο Καπουτζίδης – Αυτός παίρνει την θέση του

Survivor: Ποια η χρησιμότητα των ριάλιτι επιβίωσης; – Απαντήσεις έπος! (vid)

Το Κόκκινο ποτάμι: Δείτε το trailer της σημερινής πρεμιέρας