Το Μαύρο Ρόδο και το Maestro είναι οι δύο νέες σειρές του MEGA τις οποίες το κανάλι θα χρησιμοποιήσει ως «αιχμή του δόρατος» για να χτυπήσει τον ανταγωνισμό της prime time ζώνης.

Το κανάλι ήδη βασίζει πολλά στην επιτυχία του προγράμματός του στην καθημερινή σειρά «Η γη της ελιάς». Ο ανταγωνισμός όμως στη βραδινή ζώνη φέτος έχει πάρει φωτιά με όλα τα κανάλια να έχουν τις δικές τους δυνατές προτάσεις για παρακολούθηση.

Η διαμόρφωση του προγράμματος προβολής κάθε καναλιού έχει μετατραπεί σε επίλυση ενός τηλεοπτικού παζλ με γνώμονα τις σειρές και τα προγράμματα των άλλων καναλιών, τις ώρες και τις ημέρες προβολής τους.

Μέχρι στιγμής έχουμε δει το slot των 21:00 να γεμίζει με επιλογές τόσο από σίριαλ όσο και από εκπομπές ενώ και η απογευματινή ζώνη είναι πλέον πλήρες. Οι τηλεθεατές πάντως μέχρι στιγμής δείχνουν προτίμηση στις στα γνωστά και αγαπημένα τους προγράμματα και εδώ ακριβώς είναι που έρχεται το MEGA να «χτυπήσει».

Εκμεταλλευόμενο τα παραπάνω το MEGA στέλνει τα δυο βαριά χαρτιά του, Μαύρο Ρόδο και Maestro, στο slot των 22:30 σε μία ζώνη στην οποία ουσιαστικά δεν θα έχουν αυτή τη στιγμή κάποιον ισχυρό αντίπαλο καθώς τα προγράμματα των αντίπαλων καναλιών είτε θα έχουν τελειώσει είτε θα βρίσκονται προς το τέλος τους.

Ακόμη από το κανάλι εκμεταλλεύονται πλήρως τη δυναμική της Γης της ελιάς καθώς θα είναι το πρόγραμμα το οποίο θα δίνει το lead στις δύο νέες σειρές οι οποίες θα προβάλλονται αμέσως μετά το τέλος της «ελιάς».

Το Μαύρο Ρόδο κάνει πρεμιέρα αύριο, Δευτέρα 3/10 στις 22:30 και θα προβάλλεται από Κυριακή εως Τετάρτη την ίδια ώρα. Από την άλλη, το Maestro θα προβάλλεται κάθε Πέμπτη την ίδια ώρα με την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα να είναι προγραμματισμένη για την επόμενη εβδομάδα και τις 13/10.

Διαβάστε επίσης:

Eurovision: Τέλος ο Καπουτζίδης – Αυτός παίρνει την θέση του

Μουρμούρες στον ANT1 για τα νούμερα Παπαδάκη – Αναστασοπούλου

Άγρια Γη επόμενα επεισόδια: Ο Αλέξης πεθαίνει από τις ενοχές – Ο Άρης καλύπτει τον Βαγγέλη