Ο Νικόλας αναγκάζεται να μπει σε μια ομάδα ψυχολογικής υποστήριξης θυμάτων, αλλά είναι πολύ αρνητικός στη σειρά Κάνε ότι Κοιμάσαι. ‘Ετσι, όταν γνωρίζει τον Ματθαίο (Βασίλης Ρίσβας), τον αντιμετωπίζει με καχυποψία και άρνηση. ‘Ομως, σιγά σιγά οι δυο τους γνωρίζονται καλύτερα και τότε ο Ματθαίος του προτείνει να τον βοηθήσει, προσπαθώντας να του ανοίξει τα μάτια όσον αφορά την υπόθεσή του.

Το μυαλό του Νικόλα αρχίζει να καθαρίζει και πλέον σκέφτεται τρόπους για να λύσει μόνος του τις εκκρεμότητες που έχει τόσο με τους τοκογλύφους όσο και με τους ανθρώπους που συνεργάστηκαν μαζί τους. Το πρόβλημα είναι, όμως, ότι τα υπόλοιπα θύματά τους φοβούνται και δεν είναι πρόθυμα να μιλήσουν ανοιχτά. Την ίδια στιγμή, η Κατερίνα, ο Θοδωρής και η Στέλλα καταθέτουν στην αστυνομία σχετικά με τις απειλές του ανθρώπου που έμπλεξε τον Γιάννη με τα ναρκωτικά. Ο ‘Ισσαρης υποπτεύεται ότι ο Νικόλας είχε μάθει κάτι ακόμα όταν απείλησε τον Μάνο και προσπαθεί να συλλέξει πληροφορίες από το περιβάλλον του, ενώ η Βικτόρια δεν έχει πειστεί ότι η συγκατοίκηση όλων τους στο σπίτι του Καλίρη είναι καλή ιδέα.

Κυρίως την ανησυχεί το γεγονός ότι ο Νικόλας έχει αλλάξει και προσπαθεί να τον στηρίξει, την ώρα που Μάνος, πιεσμένος από διάφορες περίεργες συμπτώσεις, αρχίζει να απειλεί τον ‘Ισσαρη. Πάνω στον πανικό του, δε, φτάνε στο σημείο να ζητήσει τη βοήθεια της Πολέμη, θεωρώντας ότι, αφού απέτυχαν να καλύψουν τους τοκογλύφους, θα γίνουν και οι δύο στόχοι τους.

Ο Μάνος, όμως, δεν είναι ο μόνος που στρέφεται στη δικηγόρο, καθώς το ίδιο κάνει και ο Νικόλας. Μάλιστα, της εξηγεί το μέγεθος της διαφθοράς που εκπροσωπεί ο τραπεζίτης, της μιλά για τα θύματά του κα της ζητά να συνεργαστούν αφού, αν τον στηρίξει, δεν θα κινδυνεύει ούτε η ίδια για όσα χατίρια δεν τους έκανε. Και μέσα σε όλη αυτήν τη δίνη, η σχέση της Νάσιας με τον Στάθη προχωρά και κάνει τον Χρήστο, ακόμα πιο ανταγωνιστικό απέναντι στον πρώην κολλητό του. Κι ενώ ο Κάσδαγλης προσπαθεί να προστατέψει τους μαθητές του από την υπόθεση των ναρκωτικών πο άνοιξε με τη σύλληψη του Γιάννη, ένας ακόμα φόνος σοκάρει και τον Νικόλα και την αστυνομία.

 

Κάνε ότι Κοιμάσαι: Δείτε το τρέιλερ της σειράς της ΕΡΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Παγιδευμένοι: Στη φυλακή ο Αλέκος-Αναπάντεχη τροπή

Το απίθανο που συμβαίνει με τον Φορτούνη φέτος

Αυτή η νύχτα μένει: Ανατροπή με Γιώργη και Νίτσα-Η Βρεττώ απαγορεύει να παντρευτούν!