Η Νάσια αποφασίζει να λύσει τη σιωπή της στη σειρά Κάνε ότι Κοιμάσαι. ‘Ετσι, εκμυστηρεύεται στον Νικόλα τις υποψίες της για τον φόνο του Χριστόφορου. Σύντομα ο Νικόλας μιλά στην Άννα για τα νέα στοιχεία που πρoέκυψαν για το κύκλωμα των τοκογλύφων. Ο Θοδωρής προσπαθεί να προστατέψει μια συμμαθήτριά του, ενώ ο Κάσδαγλης υπερασπίζεται τον μαθητή του στην ανάκριση.

Η αστυνομία στριμώχνει για τα καλά τον Λάκη και η Μπετίνα βουλιάζει στην απελπισία. Γι’ αυτό τον πιέζει να μιλήσει. Στο μεταξύ, ο Ίσσαρης μπαίνει στο στόχαστρο της υπηρεσίας, ενώ την ίδια στιγμή προσπαθεί να προστατέψει τον Νικόλα από τις βίαιες εκρήξεις του. Η αστυνομία ανακρίνει τους συμμαθητές του Γιάννη για την υπόθεση της εμπορίας ναρκωτικών και αυτό βάζει ξανά τον Κάσδαγλη στο στόχαστρο των συναδέλφων του.

Ο Στάθης συστήνει τη Νάσια στους συμμαθητές του, επιβεβαιώνοντας τις φήμες για τη σχέση τους. Ο Λημνιός συνεχίζει να πιέζει τη Βικτόρια και της εξηγεί ότι η συνεργασία τους δεν έχει τελειώσει.

Η Μπετίνα έχει απελπιστεί με τη σύλληψη του άντρα της. Λέει στον Λάκη ότι θα ομολογήσει τι έκανε, για να επηρεάσει την υπόθεσή του! Ο Λάκης τής εξηγεί ότι θα μπλέξουν ακόμα περισσότερο, ενώ επιμένει ότι δεν σκότωσε ο ίδιος τον Χριστόφορο.
Η Βικτόρια αρχίζει να ανησυχεί για την Άννα. Σύντομα ο Νικόλας χάνει τελείως τον έλεγχο… Η Άννα τον προλαβαίνει πριν κάνει το χειρότερο λάθος του… ‘Υστερα από πολλές περιπέτειες, ο Νικόλας συλλαμβάνεται. Ο Μάνος δεν επιθυμεί τη δίωξή του, ούτε σκοπεύει να του κάνει μήνυση. Η εικόνα του Νικόλα όμως έχει αρχίσει να σοκάρει το περιβάλλον του. Η Κατερίνα προσπαθεί να βοηθήσει τον συμμαθητή της, σίγουρη ότι δεν είχε καμία σχέση με ναρκωτικές ουσίες. Στο πλάι της έχει τη Στέλλα και τον Θοδωρή, που δεν ξέρουν πώς να πλησιάσουν τον άνθρωπο που έμπλεξε τον Γιάννη με τις κατηγορίες. Η Άννα προσπαθεί να συνεφέρει τον Νικόλα, αλλά εκείνος αντιδρά. Αναγκάζεται να μπει σε μια ομάδα ψυχολογικής υποστήριξης θυμάτων, αλλά είναι πολύ αρνητικός. Στην ομάδα όμως Θα βρει έναν απρόσμενο σύμμαχο.

 

Κάνε ότι Κοιμάσαι: Δείτε το τρέιλερ της σειράς της ΕΡΤ1

Όλες οι ειδήσεις 

Μαύρο Ρόδο: Ο Παράσχος ξεμπερδεύει μία και καλή με την Κύρα;

Euroleague 25η αγωνιστική: Αποτελέσματα και βαθμολογία

Σασμός: Ο Σταύρος συνέρχεται και κανείς δεν του λέει την αλήθεια!