Ψήφο εμπιστοσύνης στη σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι», με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, δίνει η ΕΡΤ, που εξετάζει ήδη το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε δεύτερο κύκλο για την προσεχή σεζόν. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real News, τα πολύ θετικά δείγματα από τον υπερδιπλασιασμό των ποσοστών τηλεθέασης της σειράς σε ετεροχρονισμένη θέαση μέσω ERTFLIX, αλλά και οι πολύ καλές κριτικές που συγκεντρώνει η σειρά, ωθούν την ΕΡΤ σε συζητήσεις για πιθανή συνέχεια.

Ήδη ξεκίνησαν επαφές με τον Γιάννη Σκαραγκά, που υπογράφει το πρωτότυπο σενάριο, για το πώς θα μπορούσε να κινηθεί η ιστορία σε ενδεχόμενο νέο δεύτερο κύκλο, ενώ θετικός για τη συνέχιση του «Κάνε ότι κοιμάσαι» είναι και ο Σπ. Παπαδόπουλος. Παρά τα οικονομικά ζητήματα που έχουν προκύψει, η διοίκηση της δημόσιας τηλεόρασης εμφανίζεται αποφασισμένη να μην αφήσει την ΕΡΤ χωρίς πρόγραμμα για τη νέα σεζόν και ήδη έχει ξεκινήσει επαφές για νέες σειρές.

Στο μεταξύ, στο αποψινό επεισόδιο, η δικηγόρος του Μηνά τον πιέζει να βοηθήσει την αστυνομία να εντοπίσουν τη Βικτωρία. Η Άννα βρίσκεται στο πλευρό του Ίσσαρη, ο οποίος περνά δύσκολες στιγμές μετά την απόφαση να πάρει διαζύγιο, ενώ ο Νικόλας συνεχίζει να είναι προβληματισμένος, βλέποντας ότι η κόρη του έχει υψώσει ένα τείχος απέναντί
του. Η απόφασή της, μάλιστα, να μείνει στο θείο της τον έχει θορυβήσει πολύ. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Μιχάλης κατηγορεί τον Μηνά ως εγκέφαλο της συμμορίας στην ανακρίτρια.
Η Βικτωρία εξηγεί το παρελθόν της στον Νικόλα. Του μιλάει για τα παιδικά της χρόνια, για την ετεροθαλή αδελφή της, για τη συμμαχία της με τον Παύλο και το στόχο τους να εκδικηθούν. Παρόλο που εκείνος συνεχίζει να είναι δύσπιστος, δεν την καταδίδει στην αστυνομία. Δεν θα αργήσει, όμως, να φτάσει η στιγμή που θα χάσει τον έλεγχο μαζί της. Τελικά, η Ζωή παραδέχεται στη Νάσια ότι ο πατέρας του παιδιού που περιμένει είναι ο Στράτος, εξοργίζοντάς την.

Κάνε ότι κοιμάσαι: Δείτε το τρέιλερ της σειράς της ΕΡΤ1