Η σχέση του Νικόλα με την κόρη του χαλάει στη σειρά Κάνε ότι κοιμάσαι,  όταν η κοπέλα μαθαίνει για τις ερωτικές επαφές του πατέρα της με τη Βικτόρια. Η Νάσια τον κατηγoρεί ότι με την απροσεξία του δεν απάτησε μόνο τη μητέρα της, αλλά την εξέθεσε και σε κίνδυνο. Ο Νικόλας προσπαθεί να της ζητήσει συγγνώμη, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Η Νάσια αποφασίζει να ζήσει με τον θείο της. Στο μεταξύ, η δικηγόρος του Μηνά προσπαθεί να βρει τεχνάσματα για να πέσει ο πελάτης της στα μαλακά και φτάνει στο σημείο να συγκρουστεί με την ανακρίτρια όταν κάνει λόγο για ψυχολογικά προβλήματα. Ο Βανδώρος συνδέεται ξανά ερωτικά με την καθηγήτρια του γιου του. Αυτή τη φορά όμως βάζει στόχο μέσα από τη σχέση αυτή να αλλάξει ζωή.

Η Βικτόρια έχει ξεφύγει από την απόπειρα δολοφονίας που της έστησε ο Παύλος και προσπαθεί να εξαφανιστεί. Εκείνος επιμένει να τον συγχωρήσει και εκείνη ζητά τη βοήθεια κάποιου για να κρυφτεί από όλους!
Η Βικτόρια δεν μπορεί να εμπιστευτεί πλέον τον Μιχάλη και πρέπει να βρει έναν απρόσμενο σύμμαχο ή να εξαφανιστεί ξανά. Η Ζωή κρύβει ένα πολύ σκληρό μυστικό από τους γονείς της, αλλά σταδιακά αρχίζει να χάνει τον έλεγχο. Δεν μπορεί να πει σε κανέναν για το παρελθόν της με τον Στράτο… Ο’Ισσαρης αποφασίζει να προχωρήσει στο διαζύγιο με τη γυναίκα του και ψάχνει διαμέρισμα. Η Άννα προθυμοποιείται να τον φιλοξενήσει, προσπαθεί όμως και να τον κάνει να σταθεί στα πόδια του και να ξεχάσει την πρώην σύζυγό του. Παράλληλα, ο Μηνάς προσπαθεί να αποδείξει ότι ο Στράτος ήταν ο εγκέφαλος της συμμορίας. Η αδίστακτη δικηγόρος του πιέζεται να κρατήσει την υπόθεση του Μηνά.’Ετσι, του δίνει συμβουλές ώστε να εμφανιστεί έτοιμος απέναντι στην ανακρίτρια.

 

Κάνε ότι κοιμάσαι: Δείτε το τρέιλερ της σειράς της ΕΡΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Maestro: Αποχωρεί η Χάρις Αλεξίου από τη σειρά του MEGA;

Food Pass: Με αίτηση στο vouchers.gov.gr – Οι δικαιούχοι – Τι ξέρουμε μέχρι σήμερα

Τρία Μίλια: Γυναίκα μυστήριο γοητεύει τον Τίμο