Σαν είδηση βόμβα έσκασε στα δημοσιογραφικά γραφεία ότι ο Γιώργος Καραμίχος αποχωρεί οριστικά από την δραματική σειρά του ΑΝΤ1, Ήλιος, όπου τα τελευταία δυο χρόνια πρωταγωνιστεί. Ποιοι όμως είναι οι λόγοι;

Αυτοί είναι οι λόγοι που οδήγησαν το γνωστό ηθοποιό να ολοκληρώσει την συνεργασία του με την συγκεκριμένη σειρά

Σύμφωνα με δημοσιεύματα οι υποχρεώσεις του στο εξωτερικό είναι πολλές και δεν τον επιτρέπουν να συνεχίσει. Για την ακρίβεια ο Γιώργος Καραμίχος σταματά άμεσα τα γυρίσματα και από τα μέσα Φεβρουαρίου δεν θα είναι στον Ήλιο. Κι αυτό γιατί οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις σε Αμερική και Ευρώπη είναι αρκετές. Το Μάρτιο πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στην Αμερική. Η παράσταση που θα ανέβει  θα αφορά στα απομνημονεύματα του Μακρυγιάννη, όπου σκηνοθετεί και παίζει. Μάλιστα η συγκεκριμένη παράσταση θα έρθει και στην Ελλάδα, όπως έχει αποκαλύψει και ο ίδιος σε πρόσφατες συνεντεύξεις του. Στη συνέχεια, ο ηθοποιός θα συμμετάσχει σε δύο ξένες ταινίες που θα γυριστούν στην Ευρώπη.

Ποιοι όμως θα μπουν στη σειρά Ήλιος;

Τρεις νέοι ηθοποιοί θα μπουν στην επιτυχημένη σειρά Ήλιος του ΑΝΤ1. Πρόκειται για τους Αντώνη Καρυστινό, Παναγιώτη Μπουγιούρη και Κώστα Κάππα.

Ο Κώστας Κάππας θα υποδυθεί τον αδερφό του Νικήτα, ο οποίος θα εισβάλλει στην ζωή της Λήδας και του ίδιου με σκοπό να ταράξει για ακόμα μια φορά τις ισορροπίες του ζευγαριού.

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης από την άλλη θα εισβάλλει στην ζωή της Αθηνάς, η οποία το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζει αρκετές δυσκολίες καθώς η φυλάκιση του Στέφανου μετά τις αποκαλύψεις έχει γονατίσει την ηρωίδα, η οποία όπως είναι γνωστό περιμένει και το παιδί του.

Τέλος, ο Αντώνης Καρυστινός είναι ο τρίτος ηθοποιός που εισβάλλει στην σειρά με έναν μόνιμο ρόλο. Ο γνωστός ηθοποιός θα υποδυθεί έναν δικηγόρο που έχει περάσει δύσκολες στιγμές στη ζωή του, καθώς τον έχει σημαδέψει μια μεγάλη απώλεια.