Ήλιος επόμενα επεισόδια: Ποιο μυστικό κρύβει η Γαλανού; Ο Ήλιος, η καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 επιστρέφει και σήμερα στις 17:30 το απόγευμα με νέα επεισόδια. Η αγαπημένη καθημερινή δραματική σειρά που έκοψε πρώτη το νήμα της τηλεθέασης στη ζώνη προβολής της για τη σεζόν 2020-2021, ήρθε για 2η χρονιά με ανατρεπτικό σενάριο. Επιπλέον με ξεχωριστή σκηνοθεσία και δυνατό καστ.

Η Αλίκη συλλαμβάνεται ξανά στην σειρά Ήλιος μετά την επίθεση που δέχτηκε ενώ ο Δημήτρης αποφασίζει να δεχθεί μια συμμαχία που έχει σαν στόχο την σύλληψη του Στέφανου.

ΤΡΙΤΗ 11 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ – ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 77
Ο Δημήτρης συλλαμβάνει τον Στέφανο ενώ η Λήδα βλέπει τους ασθενείς που όλο και πληθαίνουν εξαιτίας του μολυσμένου νερού. Αποφασίζει να το ψάξει και καταλαβαίνει πόσο σοβαρά είναι τα πράγματα. Στο μεταξύ η Γαλανού πηγαίνει  στην κόρη της, Χρυσάνθη, που είναι στο νοσοκομείο. Όμως τι συζήτηση θα έχουν μεταξύ τους; Ο Στέφανος δε θέλει να μιλήσει σε οποιονδήποτε άλλο, εκτός από την Αθηνά. Ο Πετρίδης, αμέσως μετά την κατάθεσή του στην εισαγγελία, έχει ένα περίεργο τροχαίο ατύχημα. Η Αλίκη είναι σίγουρη ότι πίσω από αυτό είναι άνθρωποι του εργοστασίου.

ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ – ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 78
Ο Στέφανος λέει πως θα ομολογήσει τα πάντα στην Αθηνά, με τον όρο να πηγαίνει να τον βλέπει κάθε μέρα. Ένας  κτηνοτρόφος απειλεί με όπλο τους ανθρώπους του εργοστασίου. Όμως τι εξέλιξη θα έχουν τα γεγονότα όταν η Αλίκη προσπαθήσει να τον σταματήσει; Ο Νικήτας προτείνει ένα παρακινδυνευμένο σχέδιο για να αποκαλυφθεί η απάτη.

Το ατύχημα του Πετρίδη τρομάζει τους κτηνοτρόφους. Η Γαλανού κρύβει ένα μεγάλο μυστικό που έχει οδηγήσει στην κακή σχέση που έχει με την κόρη της. Η Αλεξάνδρα πάει να δει τον Στέφανο στη φυλακή και είναι αποφασισμένη πια να πάρει την εκδίκησή της για τον θάνατο του Φίλιππου.