Τα αρχαία κειμήλια που ψαρεύουν ο Σήφης και ο Μαρκ στη σειρά Η Παραλία έχουν αρχίσει να συσσωρεύονται χωρίς όμως να έχει βρεθεί τρόπος να πουληθούν, γεγονός που ανησυχεί και τους δύο.

Από την άλλη, η υγεία του Νικήτα παρουσιάζει μια μικρή βελτίωση κι έτσι αρχίζει να βρίσκει ξανά τον εαυτό του. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να θυμάται ολοένα και περισσότερα πράγματα από την καθημερινότητά του, γεγονός που ωφελεί και τη σχέση τους με την Άννα. Ο Χάρι πάλι, προσπαθώντας να ικανοποιήσει την επιθυμία της Υπατίας, επισκέπτεται τον Δημητρό. Οι δυο τους περνούν μια ολόκληρη μέρα μαζί, κάνοντας ποδήλατο και μιλώντας για τα αγαπημένα τους άτομα. Παράλληλα η Νόνα ανησυχεί για τον Τόμι που δεν τον βλέπει να είναι καλά. Στο μεταξύ η Σάρα ζητάει από τον Σήφη να πάνε για ένα ποτό στο Mermaid. Ως γνωστός ξεροκέφαλος δεν καταδέχεται να πατήσει το πόδι του στο μαγαζί! Η αντίδρασή του αυτή φέρνει τα πρώτα συννεφάκια στη σχέση τους.

Η Νόνα, παρά τις αναστολές της, έχει αρχίσει να έρχεται πιο κοντά με τον Ρόμπερτ, ο οποίος προσπαθεί να την πλησιάσει με τον δικό του διακριτικό τρόπο και την προσκαλεί να περάσουν μαζί ένα βράδυ στην παραλία.

Το ίδιο βράδυ, ο Γράντος μπλέκεται σε φασαρίες στο «Mermaid» και πιάνεται στα χέρια με τους χίπηδες. Η Τες για πρώτη φορά συνειδητοποιεί την άγρια και τρομακτική πλευρά του άντρα που ερωτεύτηκε.

Οι φίλες της ανησυχούν για εκείνη και της λένε να προσέχει αφού ο Γράντος φαντάζει στα μάτια τους αγριάνθρωπος. Εκείνη τις καθησυχάζει. Το χωριό ζει στους συνήθεις ρυθμούς του, όχι όμως και η παραλία. Ο Μάρτιν έχει αναλάβει τον σχεδιασμό της μεγάλης συναυλίας που θα πραγματοποιηθεί στην παραλία των Ματάλων και αναθέτει στους χίπηδες διαφορετικές δουλειές για την υλοποίηση της μεγάλης εκδήλωσης.

Εκείνοι σπεύδουν να κάνουν όλα όσα τους έχει δώσει ως αρμοδιότητα και έχουν μεγάλη χαρά. Ταυτόχρονα ο Τόμι, έπειτα από τον χωρισμό του με τον Λοΐζο, νιώθει να μην το χωράει ο τόπος. Είναι απότομος, νευρικός και κυρίως πεσμένος ψυχολογικά. Οσο και να του στέκεται η Νόνα, εκείνος δεν βρίσκει παρηγοριά πουθενά. Ούτε οι φίλοι του μπορούν να τον κάνουν να νιώσει καλύτερα. Ετσι επιχειρεί να βρει διαφορετικούς τρόπους για να νιώσει χαρούμενος και πέφτει στις ουσίες. Μόνο εκεί νιώθει να χάνεται και να απαλύνει τον πόνο του, χωρίς να συνειδητοποιεί ότι αυτοκαταστρέφεται και βάζει σε κίνδυνο την ίδια του τη ζωή. Σιγά-σιγά ο Τόμι θα αρχίσει να γίνεται η σκιά του παλιού καλού εαυτού του.

Η Παραλία: Δείτε το τρέιλερ της ΕΡΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Το Ναυάγιο: Ο Δημήτρης σοκάρει τη Θοδώρα-Της αποκαλύπτει ότι είναι κόρη του και διαλύει την οικογένεια της Μαρίας!

Ο Ντάνι Όλμο έβγαλε την ασίστ της χρονιάς αλλά το γκολ ακυρώθηκε!

Έρωτας Φυγάς: Η Νάντια βάφει τα χέρια της με αίμα-Δίνει τέλος στο μαρτύριο!