Σε συνέχεια του «παράξενου» δείπνου της Υπατίας με τον Χάρι στη σειρά Η Παραλία, η σχέση τους φαίνεται να μπαίνει σε νέα τροχιά, ενώ αποκαλύπτουν σιγά σιγά και τα νέα τους στο υπόλοιπο χωριό.

Η σχέση του Γράντου με την Κερασία από την άλλη φαίνεται να καταλήγει με τον ακριβώς αντίθετο τρόπο, καθώς η Κερασία δείχνει να μην αντέχει άλλο.

Ο Σήφης αποκτά νέο ενδιαφέρον στη ζωή του, και σε συνεργασία με τον Γράντο μπλέκουν στα «ψαρέματά» τους και τον Μαρκ. Η Άννα εξομολογείται τον πόνο της για τον Νικήτα στον παπα-Νικόλα, ενώ ο ίδιος ο Νικήτας, πιωμένος, μπλέκει ξανά το χωριό, αυτή τη φορά βγάζοντας τον Δημητρό στο προσκήνιο.

Αυτό, σε συνδυασμό με ένα ανησυχητικό περιστατικό ανάμεσα στον Δημητρό και τη Νάταλι περιπλέκουν ακόμη περισσότερο τα πράγματα και τις πεποιθήσεις του χωριού για την οικογένεια Αρχοντάκη.

Ο Χάρι και η Υπατία κάνουν όνειρα και πλάνα για το μέλλον τους, το επαγγελματικό αλλά και το προσωπικό. Ο Τόμι εξομολογείται στη Νόνα τα συναισθήματά του για τον Λοΐζο, η οποία ανησυχεί πολύ. Μετά την ανάκριση υπό τη μορφή φιλικής βόλτας από τον Καραχάλιο στον Δημητρό, η Νικολίνα αναλαμβάνει δράση θέλοντας να βάλει φρένο στις έρευνες του αστυνομικού.

Στο παιχνίδι παρασέρνει και τον Διονύση, ο οποίος προκειμένου να προστατέψει την οικογένειά του έχει αποδείξει ότι μπορεί να τραβήξει τα πράγματα στα άκρα. Οι αποκαλύψεις της έρευνας του Καραχάλιου για τον Αρχοντάκη θα σοκάρουν τους πάντες.

 

Η Παραλία: Δείτε το τρέιλερ της ΕΡΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Το ναυάγιο: Ο Ιπποκράτης θέλει να βάλει τέλος στον Αντώνη

Στο σφυρί όλα τα αντικείμενα του Michael Schumacher

Σασμός: Ο Γιακωβάκης βάζει τέλος στον Αντώνη