Σε συνέντευξή της στο περιοδικό «7 ημέρες tv» η Ευσταθία Τσαπαρέλη, η ηθοποιός που υποδύεται την «Κερασία» στο σήριαλ της ΕΡΤ «Η παραλια», αναφέρεται στην κακοποιητική σχέση της με τον σύζυγό της τον Γράντο.

Παρ’ όλα αυτά, θα καταφέρει να πάρει τη ζωή της στα χέρια της και να βγάλει στην επιφάνεια τη δύναμη που κρύβει μέσα της.

Μεταξύ άλλων η κυρία Τσαπαρέλη απάντησε στο αν η «Κερασία» θα αφήσει τον Γράντο λέγοντας: «Η Κερασία θα επιλέξει τον αυτοσεβασμό και την αυτονομία της. Η Κερασία αναγεννιέται από τις στάχτες της και ανακαλύπτει τα θέλω της, τα όνειρά της. Βρίσκει τη δυκή της φωνή και τολμάει να χαράξει το δικό της δρόμο. Η ευαλωτότητά της, η αθωότητά της κρύβουν τεράστια δύναμη. Η Κερασία σιγά σιγά απεκδύεται την ταυτότητά της και αυτό προϋποθέτει πολύ θάρρος».

Επίσης η Ευσταθία Τσαπαρέλη αποκαλύπτει οτι ο Γράντος θα μοιραστεί με την Κερασία ότι είναι παιδί του Δημητρού. Οσο για το ποιος είναι ο λόγος που την πληγώνει τόσο πολύ αφού υποτίθεται ότι την αγαπάει: «Ίσως γιατί νιώθει λίγος στα μάτια της. Η Κερσία του ζητάει τον καλό του εαυτό. Όμως ένας άνθρωπος που καταδιώκεται υπαρξιακά όπως ο Γράντος, θέλει να πονέσει τον εαυτό του. Τον εαυτό του πληγώνει επί της ουσίας πληγώνοντας την Κερασία».

Η παραλια

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Η Καλλιόπη έτοιμη να βάλει τέλος στον Αντρέα

Αδυνατισμένος και με ακμαίο ηθικό ο Ιβάν Σαββίδης και τις εικόνες του Χριστού και της Παναγίας πίσω του έστειλε μήνυμα στους παίκτες του ΠΑΟΚ

Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Ντίνος τελειώνει μια και καλή με την Μιράντα