Η κλοπή ενός ποδηλάτου έχει φέρει αναστάτωση στο κοινόβιο των χίπηδων στη σειρά Η Παραλία καθώς ο Στιβ βρίσκεται σε δίλημμα για το αν πρέπει να καταδώσει στην αστυνομία τον κλέφτη. Μπορεί η αποκάλυψη αυτή να στρέψει όλα τα φώτα και πάλι στην κοινότητα των χίπηδων και να ξυπνήσει τα αρνητικά συναισθήματα των κατοίκων του χωριού ενάντια στους χίπηδες;

Παράλληλα, η Κερασία αρχίζει να βρίσκει τα πατήματά της μετά τον χωρισμό της με τον Γράντο και απολαμβάνει την ζωή της ως ελεύθερη γυναίκα. Σε όλη αυτή τη διαδρομή του χωρισμού, ο Παπά Νικόλας θα συμπαρασταθεί με όλη του την ψυχή στην κόρη του καθώς νιώθει υπεύθυνος που δεν την προστάτεψε όλα αυτά τα χρόνια, ενώ παράλληλα κουβαλά ακόμα το βάρος της εξομολόγησης του Γράντου. Ταυτόχρονα, ο Διονύσης μαθαίνει για τον χωρισμό του Γράντου με την Κερασία και προσπαθεί να μάθει περισσότερες πληροφορίες για το συμβάν. Παράλληλα, σε μια κουβέντα με τον Παπά Νικόλα επανέρχονται οι ανησυχίες σχετικά με την βίαιη συμπεριφορά του Γράντου.

Η μοίρα συνεχίζει να παίζει περίεργα παιχνίδια στον Χάρι. Καθώς πλησιάζει όλο και πιο κοντά στην αλήθεια, το παρελθόν του παρουσιάζεται ακόμα πιο περίπλοκο από ό,τι φανταζόταν. Η Ελένη αντιμετωπίζει ανοιχτά τον Λοΐζο για τον παράνομο δεσμό που διατηρεί και η σχέση τους έρχεται σε ρήξη. Το κοινό τους μέλλον μοιάζει πιο αβέβαιο από ποτέ, καθώς αδυνατούν να αντιμετωπίσουν την κατάσταση με σύνεση. Την ίδια περίοδο, ο Δημητρός επηρεασμένος από την εγκυμοσύνη της Υπατίας, ψάχνει απεγνωσμένα να βρει γυναίκα προκειμένου να τεκνοποιήσει και να γίνει μπαμπάς ώστε να απολαμβάνει την ζωή μαζί με το παιδί του, όπως ακριβώς χαίρονται όλοι οι άνθρωποι γύρω του με τα παιδιά τους.

 

Η Παραλία: Δείτε το τρέιλερ της ΕΡΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Το Προξενιό της Ιουλίας: Ο Ζαφείρης οδηγεί τον Γρηγόρη σε σκληρά μονοπάτια-Η Ιουλία τρομοκρατείται!

Η Τουρκία βάζει και πάλι εισιτήριο για την Αγιά Σοφιά – Αυτή θα είναι η τιμή

Μαρία Ένεζλη: Τέλος από τον Athens DeeJay μετά από 16 χρόνια-Ανάρτηση με αιχμές!