Η γνωστή δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός που βρισκόταν στην παρέα του Μιχάλη Τσαουσόπουλου, Μαρία Ένεζλη, αποχαιρέτησε σήμερα (15/1) το κοινό της αλλά όχι με τον τρόπο που ίσως κάποιοι περιμέναμε!

Και ενώ μετά από 16 χρόνια παρουσίας στα ραδιοφωνικά δρώμενα της πόλης, όλοι θα περίμεναν έναν ραδιοφωνικό, αν μη τι άλλο, αποχαιρετισμό, η αγαπημένη παραγωγός, δημοσίευσε ένα post στο Instagram της.

Στη συγκεκριμένη ανάρτηση, αφήνονται αιχμές προς τη διοίκηση του σταθμού Athens DeeJay, μιας και ενώ ήταν προγραμματισμένος ο χρόνος που θα έπρεπε να λείψει από το σταθμό, οι υψηλά ιστάμενοι έκριναν πως αυτό έπρεπε να γίνει το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, δηλαδή… σήμερα!

Μάλιστα όπως αναφέρει, «δεν της δόθηκε η ευκαιρία» (προφανώς από τη διοίκηση) ενώ είπε ότι θα χρειαζόταν να λείψει για προσωπικούς λόγους.

Τη θέση της πήρε η Ελένη Καρποντίνη.

Μαρία Ένεζλη: Διαβάστε το post

Παρόλο που δεν μου αρέσουν οι αποχαιρετισμοί, είτε είναι σύντομοι ή όχι, κάποιες φορές τι να κάνουμε, χρειάζεται να γίνονται. Ιδανικά λοιπόν θα ήθελα να σας αποχαιρετήσω όπως σας καλημερίζω τα τελευταία 16 χρόνια αλλά δυστυχώς δεν μου δόθηκε η ευκαιρία..
Για προσωπικούς λόγους θα χρειαζόταν να λείψω για κάποιο χρονικό διάστημα απο την ραδιοφωνική εκπομπή. Παρόλο που αυτή η παύση δεν ήταν να γίνει επι της παρούσης, η διοίκηση έκρινε πως είναι καλύτερα να ισχύσει απο τώρα και εγώ δεν θα μπορούσα παρά να το σεβαστώ. Θα σας πω λοιπόν όχι αντίο, αλλά εις το επανιδείν..
Σας ευχαριστώ για όλα!🤍
#breakfastfm #athensdeejay

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria Enezli (@menezli)

Όλες οι ειδήσεις

Ράδιο Αρβύλα: Επιστρέφει στις 22 Ιανουαρίου στον ANT1

F1: Η Aston Martin επιβεβαίωσε τις αμφιβολίες για τον Alonso και της κατασκευής αεροδυναμικής σήραγγας

Φάνης Λαμπρόπουλος: Επαφές με το OPEN για δική του εκπομπή