Ο Ανδρέας προσπαθεί να στηρίξει τη Μάρμω στη σειρά Οι Πανθέοι, που βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά την απώλεια του παιδιού, ενώ παράλληλα ψάχνει τον τρόπο να διαχειριστεί κι ο ίδιος αυτό που τους συνέβη.

Η Δέσποινα εύχεται να μη μάθει ο Κίτσος ότι η Μάρμω έχασε το παιδί πάνω στη γέννα, γιατί φοβάται πως αυτό θα τους φέρει πάλι κοντά, ενώ η Καλή, γεμάτη ενοχές για την κατάρα που έριξε στο παρελθόν και η οποία τώρα ταλαιπωρεί άδικα αθώους, εκφράζει στη Χρυσοστόμη την επιθυμία της να γνωρίσει τη σύζυγο του Ανδρέα. Όμως, γρήγορα ο Κίτσος μαθαίνει την αλήθεια γι αυτό που συνέβη στο νοσοκομείο από τον Στάθη, ο οποίος του ξεκαθαρίζει πως αυτή που έχασε το μωρό της ήταν η Μάρμω κι όχι η Θάλεια.

Κλονισμένος, ο Κίτσος ψάχνει τρόπους να την προσεγγίσει, την ώρα που η Καλή την επισκέπτεται στην κλινική. Ταραγμένη από αυτή την ξαφνική και μυστηριώδη επίσκεψη, η Μάρμω ζητά από τον Ανδρέα να της δώσει εξιτήριο ώστε να επιστρέψει στο σπίτι τους. Στο μεταξύ, η Μερόπη, έξαλλη που δεν ειδοποιήθηκε νωρίτερα για την τραγική απώλεια, τρέχει στην Αθήνα μαζί με την Ισίδωρο, με σκοπό να συμπαρασταθεί στον αδερφό και τη νύφη της. Όντως η Μάρμω παίρνει εξιτήριο και επιστρέφει στο σπίτι, την ώρα που ο Κίτσος προσπαθεί απεγνωσμένα να την πλησιάσει, ώστε να θρηνήσουν μαζί τον χαμό του μωρού τους, που δεν πρόλαβε καν να έρθει στη ζωή.

Ζητά τη βοήθεια της Νίνας για να τα καταφέρει, όμως αυτή δεν δείχνει πρόθυμη να τον διευκολύνει.

 

Οι Πανθέοι: Δείτε το τρέιλερ του ΣΚΑΪ