Έχουν περάσει πέντε μήνες από τους διπλούς γάμους στο σπίτι και τη σειρά Οι Πανθέοι, και η ζωή για τη Μάρμω και τον Ανδρέα δείχνει να κυλάει αρμονικά καθώς περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Η Νίνα και ο Λουκάς που έχουν εντάξει πλέον τον Σπίρτο στη ζωή τους και έχουν κινήσει τις διαδικασίες για να τον υιοθετήσουν, πλέουν κι εκείνοι πια σε πελάγη ευτυχίας.

Ο έγγαμος βίος ωστόσο αποδεικνύεται δύσκολος, τόσο για τη Λιάνα που συγκρούεται διαρκώς με τον σύζυγό της όσο και για τη Θάλεια που ο πεθερός της, ο Χρυσίνας, δεν σταματάει να της κάνει τη ζωή δύσκολη.

Η σχέση του Στάθη και της Αλέκας φαίνεται να βαδίζει κι αυτή προς τα σκαλιά της εκκλησίας αν και ο πατέρας της συνεχίζει να αποτελεί εμπόδιο ανάμεσά τους.

Η Χρυσοστόμη δείχνει να έχει μετανιώσει για τη συμπεριφορά της προς τον Ανδρέα, η απόμακρη στάση του όμως την κάνει να διστάζει να τον προσεγγίσει.

Ο Κίτσος δείχνει να ‘χει αφήσει οριστικά πίσω του, τον έρωτά του για τη Μάρμω, το φάντασμα όμως της σχέσης τους μοιάζει να στοιχειώνει ακόμα και τους δύο. Κι ενώ ο Ανδρέας παλεύει να αντεπεξέλθει στις νέες αυξημένες επαγγελματικές του υποχρεώσεις λόγω του υπουργείου, ένα σοκαριστικό γεγονός θα ταράξει και την οικογενειακή του γαλήνη

 

Οι Πανθέοι: Δείτε το τρέιλερ του ΣΚΑΪ

 

Όλες οι ειδήσεις

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος υπέρ Κουτσελίνη: Έτσι ειρωνεύτηκε την Μαίρη Συνατσάκη-Κανείς δεν είναι άγιος!

Άμπου Ντάμπι, Ντουυυυυ!!! Άγριος καβγάς στην F1 σε VIP πάρτυ

Η Γη της Ελιάς: Η Άννα τελειώνει τον Πότη-Θα τα διαλύσει όλα με τη νέα της δουλειά