‘Οταν η Μάρμω ανακαλύπτει στη σειρά Οι Πανθέοι, ότι είναι έγκυος από τον Κίτσο, η συμπεριφορά του την πληγώνει και «επιστρέφει» στον Ανδρέα. Μερικούς μήνες αργότερα ο πρόωρος τοκετός θα οδηγήσει σε τραγωδία ..
Αν και πρόκειται για χαρμόσυνο γεγονός, η Μάρμω τρέμει μπροστά στην απoκάλυψη ότι είναι έγκυος από τον Κίτσο. Γι’ αυτό άλλωστε το κρύβει τόσο από τον Ανδρέα όσο και από τη Σεβαστή. Το εξομολογείται όμως στην πιστή της φίλη, τη Νίνα, η οποία τη συμβουλεύει να μιλήσει με τον πατέρα του παιδιού… Και όλα αυτά τη στιγμή που ο ανύποπτος Ανδρέας προσπαθεί να διαχειριστεί τη συγκλονιστική αποκάλυψη για τους πραγματικούς του γονείς.

Ο Κίτσος, από την άλλη, έχει βάλει μπροστά σχέδιο για να δείξει στη μητέρα του ότι αποδέχεται τη σχέση της με τον Σολδάτο. Και ενώ η μέρα του διπλού γάμου της Λιάνας και της Θάλειας πλησιάζει, Θωμάς και Χρυσίνας ίσως τινάξουν τα πάντα στον αέρα!

Ακούγοντας τη συμβουλή της Νίνας, η Μάρμω αποκαλύπτει στον Κίτσο ότι το παιδί που περιμένει είναι δικό του. Εκείνος όμως δεν είναι έτοιμος να αναλάβει μια τόσο μεγάλη ευθύνη. Παράλληλα, ο Ανδρέας συγκρούεται με τον Ισίδωρο και τη Χρυσοστόμη, που τόσο καιρό τού κρατούσαν μυστικό ότι δεν είναι γιος του πατέρα τους, του Βλάση. Στο μεταξύ, ενώ το γλέντι των γάμων κορυφώνεται, ο Χρυσίνας κρύβει ενα μαχαίρι στο σακάκι του, ο Στάθης έρχεται πιο κοντά με την Αλέκα και ο Λουκάς ανακαλύπτει την αλήθεια για το πρόσωπο που κρύβει η Νίνα στο ξενοδοχείο της.

Η ζωή για τη Μάρμω και τον Ανδρέα, που στο μεταξύ έχει και υπουργικές υποχρεώσεις, κυλάει αρμονικά, καθώς περιμένουν το πρώτο τους παιδί, ενώ ο Κίτσος μοιάζει να έχει ξεπεράσει τον έρωτά του για εκείνη … Νίνα και Λουκάς ετοιμάζονται να υιοθετήσουν τον Σπίρτο, πλέοντας σε πελάγη ευτυχίας, από την άλλη όμως η Λιάνα συγκρούεται διαρκώς με τον σύζυγό της, ενώ ο πεθερός της κάνει τη ζωή της Θάλειας δύσκολη. Η σχέση του Στάθη και της Αλέκας βαδίζει προς τον γάμο, αν και ο πατέρας της στέκεται ακόμα εμπόδιο. Η Χρυσοστόμη έχει μετανιώσει για τη συμπεριφορά της στον Ανδρέα, η απόμακρη στάση του όμως την αποθαρρύνει από το να τον προσεγγίσει .
Τόσο η Θάλεια όσο και η Μάρμω, φαίνεται να γεννούν πρόωρα κάτι που κρύβει μεγάλους κινδύνους!

Ο Ανδρέας αναλαμβάνει να σώσει τη γυναίκα του και το μωρό ενώ ο Λουκάς θα ξεγεννήσει τη Θάλεια. Μόνο η μία όμως θα καταφέρει να κρατήσει το μωρό στην αγκαλιά της…

Οι Πανθέοι: Δείτε το τρέιλερ του ΣΚΑΪ

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Η Ειρήνη εκβιάζει τον Δημοσθένη-Θέλει να βάλει τέλος στην εγκυμοσύνη της Ξένιας

Τα αφεντικά της Mercedes και Ferrari λογοδότησαν στην FIA για τις ντροπιαστικές αντιδράσεις τους

Ο Παράδεισος των Κυριών: Τέλος ο Σίμος-Τον διώχνει ο Ντίνος-Σύννεφα στη σχέση με την Μιράντα