Για να ξεφύγει από όσα την πνίγουν μετά τον χαμό ταυ μωρού της, η Μάρμω στη σειρά Οι Πανθέοι, έχει καταφύγει στη Σύρο, όπου με τη βοήθεια της Σεβαστής αρχίζει να συνέρχεται . Ο Κίτσος, που έχει καταφέρει να μάθει πού βρίσκεται και ξέροντας πια την αλήθεια, είναι αποφασισμένος να την επισκεφτεί, όμως μετά την αιφνίδια επίσκεψη της Πέλλας στο ατελιέ του χάνει το πλοίο. Στο μεταξύ, η Χρυσοστόμη και ο Ισίδωρος εισβάλλουν ανήσυχοι στο σπm του Αντρέα και τον βρίσκουν ημιλιπόθυμο.

Η αδελφή του τον περιθάλπει, παρά τις αντιρρήσεις του. Ο Στέφανος δυσανασχετεί με τον Χρυσίνα, και η Μερόπη, για να του συμπαρασταθεί, τον καλεί να μείνουν μόνιμα μαζί της στην Αθήνα. Εκείνος ωστόσο αρνείται. ‘Επειτα από προτροπή του Κίτσου, ο Τέλης προσεγγίζει την Πέλλα, εκείνη όμως δείχνει απρόθυμη να συμφιλιωθεί μαζί τους σύμφωνα με το Τηλέραμα, ενώ η Χρυσοστόμη ενημερώνει για την κατάσταση του Ανδρέα τη Σεβαστή, η οποία αναχωρεί εκτάκτως για την Αθήνα, χωρίς να αποκαλύψει κάτι στη Μάρμω.

Η Μάρμω δεν μπορεί να ξεχάσει ότι ο Κίτσος την απαρνήθηκε στην πιο δύσκολη στιγμή της.  Έτσι, όταν τον βλέπει ξαφνικά μπροστά της, τον διώχνει.

Αν και επιμένει να της εξηγήσει, εκείνη του ζητά να εξαφανιστεί με το πρώτο πλοίο. Επιστρέφοντας απροειδοποίητα στην Αθήνα, η Σεβαστή βρίσκει τον Ανδρέα με τη Σοφία. Την ίδια ώρα, η Θάλεια ζητάει από τη Μιρέλλα να επικοινωνήσει με το πνεύμα του Δημήτρη.

Η Μερόπη αρχίζει να αποδέχεται τον Στέφανο ο οποίος κάνει φιλότιμες προσπάθειες να πάρει τη Θάλεια μακριά από τη Χρυσίνα..

Η Μάρμω ζητά από τον Κίτσο να παραμείνει στη Σύρο όμως τα πράγματα δεν πάνε καλά μιας και συγκρούονται φτάνοντας στο χωρισμό.

 

Οι Πανθέοι: Δείτε το τρέιλερ του ΣΚΑΪ

Όλες οι ειδήσεις

Ο Παράδεισος των Κυριών: Ήρθε το τέλος του Πάρη-Συλλαμβάνεται για βιασμό!

Ο Robert Kubica απέριψε προσφορές με πολλά χρήματα της Formula E γιατί θα ήταν σαν να έκανε σεξ με φουσκωτή κούκλα

Η Γη της Ελιάς: Το τέλος των ζευγαριών για τη φετινή σεζόν-Όλα όσα θα συμβούν!