Η Μάρμω αποφασίζει να δώσει μια ευκαιρία στον Κίτσο να της εξηγήσει στη σειρά του ΣΚΑΪ, Οι Πανθέοι. Εκείνος της ζητάει συγγνώμη και της λέει πως ήρθε για να τη στηρίξει και να ξεπεράσουν μαζί την αποβολή του παιδιού τους.

Ο Λουκάς κατηγορεί ευθέως τη Σοφία πως έχει ακόμα αισθήματα για τον Ανδρέα, εκείνη όχι μόνο δεν το δέχεται αλλά αποφασίζει να παραιτηθεί και από την κλινική για να του το αποδείξει. Ο Ανδρέας όμως δεν θα αφήσει τη Σοφία να φύγει τόσο εύκολα. Η Μερόπη είναι πεπεισμένη πως ο άντρας που είδε ήταν ο Δημήτρης και προσπαθεί να πείσει και τον Στάθη ότι δεν έκανε λάθος.

Η επιβεβαίωση θα έρθει από τη Μιρέλλα που θα πει στη Μερόπη ότι έψαξε να βρει τον Δημήτρη ανάμεσα στους νεκρούς αλλά δεν τον βρήκε εκεί! Η αποτυχημένη επιδρομή των φαλαγγιτών στο κελί του Τέλη, θα αποτελέσει μια νέα απειλή για το μέλλον του Θωμά στους Ευέλπιδες…

Η Μάρμω ζητά από τον Κίτσο να παραμείνει στη Σύρο και αναγκάζεται να τον φιλοξενήσει στο κτήμα της. Η Σοφία τελικά κάμπτεται από την επιμονή του Ανδρέα και αναιρεί την παραίτησή της, παρόλο που ο Λουκάς συνεχίζει να αντιμετωπίζει με δυσπιστία τις προθέσεις της.

Η Μερόπη, θορυβημένη από όσα έχει δει και από την εικασία της Μιρέλλας πως ο Δημήτρης δεν είναι νεκρός, αποφασίζει να αναζητήσει μόνη της την αλήθεια.

Ο Βαλλίδης ετοιμάζεται να κηρύξει πόλεμο στον Φάνη και τον Στάθη και η Αλέκα άθελά της μπαίνει ανάμεσα στα πυρά. Κι ενώ η Μάρμω με τον Κίτσο συγκρούονται οριστικά όπως όλα δείχνουν, η Πέλλα ανακαλύπτει ένα ακόμα ψέμα του Μαρμάρη και ο Ανδρέας αποφασίζει για πρώτη φορά να υψώσει το πραγματικό του ανάστημα στον Μεταξά.

 

Οι Πανθέοι: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Οι Πανθέοι: Τέλος τα παραμύθια για τον Δημήτρη-Η Μερόπη τον βλέπει ολοζώντανο!

Αυτό είναι marketing: Πασίγνωστη ομάδα πουλάει τα δικά της προφυλακτικά

Έρωτας Φυγάς: Θρίλερ για την Μαργέτα-Βόμβα στο Κιάρι!