Η Σεβαστή αφού δει τον Κίτσο στην Κόρινθο στη σειρά Οι Πανθέοι, αρχίζει να υποπτεύεται πως και η Μάρμω είναι ενήμερη για την παρουσία του. Κι όσο εκείνη προσπαθεί να ξεφύγει από το βλέμμα της Σεβαστής για να ξεκλέψει μερικές στιγμές μαζί του άλλο τόσο φουντώνουν και οι υποψίες της Σεβαστής.

Ο Ανδρέας, στο μεταξύ, προσπαθεί να αποτρέψει τον Μεταξά να απομακρύνει τη Σοφία απ’ τα Γιάννενα.

Η Χρυσοστόμη, στην προσπάθειά της να συμφιλιωθεί με τη Μιρέλλα, της ζητά συγγνώμη και της εγγυάται πως θα στηρίξει τα σχέδιά της με τον Ισίδωρο. Ένα όραμα ωστόσο από το παρελθόν προειδοποιεί τη Μιρέλλα πως οι προθέσεις της Χρυσοστόμης ίσως να μην είναι τόσο αγαθές.

Η εγκυμοσύνη της Θάλειας επιβεβαιώνεται και ο Στάθης αναγκάζεται να πάρει μια δύσκολη απόφαση. Η Βέτα, έκπληκτη με όσα έχει ανακαλύψει, μιλάει ευθέως στη Λιάνα και της ζητά να διακόψει αμέσως τη σχέση της με τον Θωμά.

Η σχέση της Σεβαστής με τη Μάρμω κλονίζεται μετά την αποκάλυψη της κρυφής σχέσης της Μάρμως με τον Κίτσο. Η Σεβαστή φτάνει να την απειλήσει πως θα τα πει όλα στον Ανδρέα αλλά ο Κίτσος είναι αποφασισμένος να προστατεύσει τη Μάρμω και τη σχέση τους με κάθε τρόπο. Παράλληλα στα Γιάννενα, μια πρώτη ρήξη υπάρχει και στη σχέση του Ανδρέα με τον Μεταξά μετά τις απολύσεις των γιατρών.

Ο Στάθης έχει στα χέρια του το σκεύασμα που του έδωσε ο Φάνης και μέχρι την τελευταία στιγμή δεν είναι σίγουρος αν πρέπει να το δώσει στην αδελφή του ή όχι ώστε να «λυθεί» το πρόβλημα της εγκυμοσύνης της! Η Βέτα προσπαθεί να πείσει τη Λιάνα πως η σχέση της με τον Θωμά, αν συνεχιστεί, θα προκαλέσει τον όλεθρο και στους δύο. Η Μιρέλλα πηγαίνει στη Σαράφαινα και μαθαίνει τι πραγματικά είχε συμβεί πριν από 50 χρόνια στην πυρκαγιά. Η Δέσποινα τέλος συναντάει τυχαία τον γκαλερίστα του Κίτσου και μαθαίνει κάτι που θα την ταράξει.

 

Οι Πανθέοι: Δείτε το τρέιλερ του ΣΚΑΪ

Όλες οι ειδήσεις

Η Παραλία: Ο Δημητρός ερωτεύεται-Τι θα κάνει η Ναταλί;

Lewis Hamilton Max Verstappen και το παρασκήνιο συνεχίζεται

Η Γη της Ελιάς: Βόμβα-Ο Λυκούργος χωρίζει τη Χάιδω!