Βλέποντας την παράξενη συμπεριφορά της γυναίκας του στη σειρά Οι Πανθέοι, ο Ανδρέας ανησυχεί και της προτείνει να βγουν έξω οι δυο τους. Κι εκείνη, παρόλο που δεν έχει διάθεση, δέχεται χωρίς να ξέρει ότι θα πάνε στο ίδιο μέρος όπου βρίσκεται και ο Κίτσος! Πλέον, τα αισθήματα τους πνίγουν και υποφέρουν όταν βρίσκονται στον ίδιο χώρο και αναγκάζονται να κρύβονται…

Μην αντέχοντας άλλο, ο Κίτσος αποχωρεί και την αμέσως επόμενη μέρα στέλνει γράμμα στη Μάρμω ζητώντας της να φύγουν οι δυο τους μακριά. Κι ενώ περιμένει με αγωνία την απάντησή της, εκείνη είναι τόσο μπερδεμένη, που νιώθει έτοιμη να τινάξει τη ζωή της στον αέρα. Η Νίνα, που ξέρει τα πάντα, προσπαθεί να την αποτρέψει, την ώρα που η Χρυσοστόμη βάζει ξανά λόγια στον Ανδρέα εναντίον της.

Στο μεταξύ, ο Στάθης δίνει συμβουλές στον Φάνη για να φέρει τη Βέτα πίσω στο σπίτι τους, αλλά το μόνο που καταφέρνει είναι να κάνει τα πράγματα ακόμη χειρότερα. Μετά την επίσκεψή του στην Καλή, ο Ισίδωρος απαιτεί από τη Χρυσοστόμη να του πει ποιος απ’ όλα τα αδέρφια είναι ο νόθος! ‘Εχει καταλάβει ήδη ότι η Μιρέλλα έχει τα δικά της μυστικά, όμως τον καίει η αλήθεια για την οικογένειά του.

Πίσω από την πλάτη του, ο Θωμάς έρχεται πολύ κοντά με τη Λιάνα, που περνά όλο το βράδυ στο Γραμματικό, χωρίς να ξέρει ότι ο πατέρας της δέχεται την πρόταση του Γαζή, που θέλει να παντρευτεί την κόρη του!

Βλέποντας τη Μάρμω έτοιμη να τινάξει τα πάντα στον αέρα, η Νίνα πάει να βρει τον Κίτσο με την ελπίδα ότι θα τον πείσει να τη σταματήσει, πριν αποκαλύψει τα πάντα στον Ανδρέα. Ευτυχώς για όλους, η ίδια η Μάρμω συγκρατείται την τελευταία στιγμή, προκειμένου να μην πληγώσει τον σύζυγό της, και προτιμά να ζητήσει από τον Κίτσο λίγο χρόνο μέχρι να καταλήξει σε κάποια απόφαση σύμφωνα με το 7 ΜΕΡΕΣ TV.

Ο Ανδρέας, από την πλευρά του, ζητά τη συμβουλή της Νίνας για να διαχειριστεί την παράξενη συμπεριφορά της γυναίκας του κι εκείνη καταφέρνει να τον καθησυχάσει. Στο μεταξύ, ο Μαρμάρης προσπαθεί επίμονα να έρθει σε επαφή μαζί του, αλλά η τύχη δεν φαίνεται να τον ευνοεί. Μια μακρινή ανάμνηση του Ισίδωρου τον στρέφει και πάλι στην έρευνα για το παρελθόν της Μιρέλλας, την ώρα που ο Χρυσίνας ανησυχεί όλο και περισσότερο για τους κινδύνους που μπορεί να κρύβει αυτή η αλλόκοτη γυναίκα.

Στην προσπάθειά της να βρει τη σορό του Δημήτρη, η Θάλεια στρέφεται στον Ανδρέα και η επίσκεψή της συγκινεί τη Μάρμω και τη φέρνει πιο κοντά στον άντρα της. Αυτός της προτείνει να πάνε ένα ταξίδι στο εξωτερικό και η Μάρμω δέχεται, θέλοντας έτσι να δώσει μια ευκαιρία στον γάμο τους. “Ομως, η Σεβαστή έχει ήδη ανακαλύψει το μεγάλο της μυστικό και είναι πολύ ταραγμένη. Κι ενώ η θεία Καλή παραληρεί ότι τα σχέδια που κάνουν τα ανίψια της θα ανατραπούν, το ναρκωμένο τέρας του πολέμου ξυπνά, έτοιμο να διαλύσει τα πάντα.

 

Οι Πανθέοι: Δείτε το τρέιλερ του ΣΚΑΪ

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Τέλος ο Λάζαρος-Έτσι αυτοκτονεί!

Η McLaren θα δοκιμάσει πρώτη στον κόσμο στη F1 στο Grand Prix Ηνωμένων Πολιτειών

Σασμός: Το μοιραίο τέλος του Νικηφόρου-Η συνέχεια δεν θα είναι ειρηνική!