Οι Πανθέοι είναι η νέα σειρά του ΣΚΑΪ που έχει εντυπωσιάσει μέχρι στιγμής με την ακρίβεια στην εποχή που παρουσιάζει αλλά και τις εκπληκτικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών.

Μία από τις πρωταγωνίστριες είναι και η Ελένη Καρακάση η οποία υποδύεται τη Σεβαστή. Η ηθοποιός μίλησε στο MyTV και τη Μάρα Σαρρή για τον ρόλο της αλλά και όσα θα δούμε στη συνέχεια.

Η Σεβαστή θα παίξει ρόλο στον έρωτα της Μάρμως με τον Κίτσο. Όταν οι δύο νεαροί ερωτεύονται και έρχονται πιο κοντά εκείνη θα το καταλάβει αμέσως. Η Σεβαστή θα βρίσκεται δίπλα στη Μάρμω σε όλα αυτό. Θα κάνει ότι μπορεί για να τη φέρνει στο σωστό δρόμο και να τη συνετίσει. Ωστόσο τρέφει τόσο αγάπη για εκείνη που είναι ανοιχτή σε όλα.

Ο γάμος Ανδρέα και Μάρμως κινδυνεύει και η Σεβαστή θα κάνει ότι μπορεί για να τον σώσει φέρνοντας τη Μάρμω στο δρόμο της λογικής. Μάλιστα κάποιες φορές θα αναγκαστεί να γίνει σκληρή μαζί της. Στα επόμενα επεισόδια όμως, η ηθοποιός προειδοποιεί ότι θα υπάρξει μια μεγάλη ανατροπή στον χαρακτήρα της Σεβαστής.

Η Σεβαστή εκτιμά τον Ανδρέα και έρχεται σε δύσκολη θέση όταν αναγκάζεται να του πει ψέματα. Θα μαλώσει πολλές φορές με τη Μάρμω για αυτό που συμβαίνει.

Ακόμη, η Ελένη Καρακάση αποκάλυψε από τα επόμενα επεισόδια πως θα δούμε πολλές αποκαλύψεις που θα φορούν την ιστορία της Χρυσοστόμης και το παρελθόν της οικογένειας. Αποκαλύπτονται μάλιστα πράγματα για τον Ισίδωρο και τη σχέση του με τη Μιρέλλα.

Όλες οι ειδήσεις

Ποιο Survivor; Σοκάρουν οι μισθοί στο νέο ριάλιτι του ΣΚΑΪ

Έξαλλη η Καινούργιου με τον Μπέο!

Ακρίβεια: Σοκαριστικές ανατιμήσεις σε βασικά προϊόντα – Αγανάκτηση στους καταναλωτές