Σε λίγες εβδομάδες, λίγο πριν ολοκληρωθεί το μισό της σεζόν, θα γίνει η αποκάλυψη στη σειρά του ΑΝΤΙ «Η μάγισσα» ότι ο Αντρέι Σιντόροφ είναι ο γιος του Τζανέτου Λάσκαρη. Οι πρώτες υποψίες θα ξεκινήσουν από τον ίδιο τον Ρώσο αξιωματικό ύστερα από κάποιες πληροφορίες που μαθαίνει από τον Κανέλλο, ενώ η επιβεβαίωση θα έρθει μέσα από ένα όραμα της Θεοφανώς.
Ο Κανέλλος, συγκλονισμένος ακόμα από τον χαμό του Τζανέτου, για ακόμα μια φορά θα μιλήσει με τον Αντρέι για εκείνον και για το παρελθόν του. Ενα από αυτά που θα του πει θα «χτυπήσει καμπανάκι» στον Αντρέι και θα τον αναστατώσει. Συγκεκριμένα, θα του μιλήσει για έναν μεγάλο έρωτα που είχε ο Τζανέτος με κάποια Σοφία, όπως έλεγαν και τη μητέρα του Ρώσου αξιωματικού. Οταν ο Κανέλλος μπαίνει σε λεπτομέρειες για το ποια ήταν η Σοφία και από πού προερχόταν, ο Αντρέι αρχίζει να συνδέει τα κομμάτια του παζλ και γεννιούνται υποψίες που τον τρώνε σαν σαράκι στην ψυχή του και αποφασίζει να ψάξει αν τελικά ο Σεργκέι Σιντόροφ ήταν πατέρας του.

Την ίδια ώρα, η επιστροφή της Θεοφανώς στον πύργο θα φέρει ξανά τα πάνω-κάτω καθώς το μυστικό της περί οραμάτων γίνεται γνωστό σε όλους και όπως είναι φυσικό η Δαμιανή με την Πολυξένη έχουν αναστατωθεί. Και όχι άδικα, καθώς η νεαρή κοπέλα αυτή τη φορά βλέπει σε όραμα τον πραγματικό δολοφόνο του βρέφους. Το σοκ της είναι τεράστιο και τα λέει όλα στον Φρίξο. Οι δυο τους βρίσκουν ανέλπιστο σύμμαχο στο πρόσωπο του Αντρέι για να υλοποιήσουν τα σχέδιά του και να ξεσκεπάσουν τον πραγματικό ένοχο. Κι ενώ η Θεοφανώ θέλει να απαλλαγεί από το χάρισμά της, ο Αντρέι γίνεται μάρτυρας ενός νέου οράματός της με αποδέκτη τον ίδιο. «Είσαι Λάσκαρης», του λέει η ίδια ενώ βρίσκεται υπό την επιρροή του οράματος και με αλλαγμένη φωνή. Ο ίδιος συγκλονίζεται. Η συμπεριφορά του προς εκείνη, μετά το όραμά της για το παρελθόν του, θ’ αλλάξει, προκαλώντας την αντίδρασή της.

Μετά το όραμα της Θεοφανώς, ο Αντρέι βλέπει όλη του τη ζωή να ανατρέπεται. Αρχίζει εντατικά έρευνες και μαζί με τον Κανέλλο θα βρεθούν μπροστά σε αποκαλύψεις για τον Τζανέτο που θα τους συγκλονίσουν. Η μητέρα του Αντρέι, η Σοφία, είχε σχέση με τον Τζανέτο και περίμενε το παιδί του, όταν εκείνος χάθηκε και θεωρήθηκε νεκρός. Για να αποφύγει την κατακραυγή της κοινωνίας, η ίδια αναγκάστηκε να παντρευτεί με τον Ρώσο Σεργκέι Σιντόροφ, ο οποίος αναγνώρισε μεν το παιδί της σαν δικό του, αλλά ποτέ δεν το αγάπησε σαν δικό του! Ο Αντρέι θα μάθει την αλήθεια για το ποιος είναι στο τέλος του α’ μισού της σεζόν, δηλαδή τον Δεκέμβριο.

Ωστόσο η οικογένεια Λάσκαρη θα μάθει το μεγάλο μυστικό πολύ αργότερα, κοντά στον Φεβρουάριο. Η είδηση θα σκάσει σαν βόμβα στον πύργο και θα προκαλέσει μεγάλη αναταραχή, αφού ο Αντρέι είναι ουσιαστικά ο πραγματικός αρχηγός της οικογένειας Λάσκαρη. Ο Μάρκος δεν θα έχει πια κανένα δικαίωμα να είναι αρχηγός, κάτι που θα προκαλέσει την αντίδραση του Μιχαήλ, ενώ από την άλλη ο Κανέλλος θα στηρίξει τον ανιψιό του και γιο του αγαπημένου του αδελφού.

 

Η Μάγισσα: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Τέλος η Αργυρώ-Εγκαταλείπει τον Αστέρη-Παίρνει το παιδί και πηγαίνει στην Αθήνα!

Ο Σουμάχερ πίστευε ότι ήθελαν να τον σκοτώσουν και δεν ήταν απλώς ένα ατύχημα

Η Γη της Ελιάς: Τέλος το κρυφτό για Κουράκο και Δήμητρα-Της κάνει πρόταση γάμου!